Ugur Sahin, šéf BionTech žiada pripustenie nových gén-vakcín, a to urýchlene a bez štúdií!

24.06.2022 22:30

Nakoľko nám hrozia nové varianty Korony – ako nás okrem iných „expertov“ o tom „ubezpečil“ aj „expert“ azda najväčší, nemecký minister zdravotníctva Karl Lauterbach (ktorý už natáral mnoho nezmyslov), tak podľa Sahina sú potrebné nové „prispôsobené“ vakcíny. Preto by sa nemal márniť drahocenný čas na dodatočné medicínske štúdie.

Pochopiteľné, že kto vyrába pochybné vakcíny a zarába s nimi stovky miliónov a je „miláčikom“ ľudí ako je minister Lauterbach, ten  kontroly neveľmi obľubuje.

Ukazuje sa ale, že čoraz menej ľudí dôveruje vakcínam z BionTech a od ďalších podobných producentov. Na svetlo sa medzičasom dostali početné vedecké štúdie, ktoré dokazujú slabú účinnosť a zároveň aj nebezpečnú škodlivosť anti-Covid gén-vakcín.

A tak v poslednom čase musel dokonca aj sám najvyšší apoštol šialenstva chcieť očkovať každého, minister Lauterbach, priznať, že existujú prípady, keď tieto vakcíny zapríčinia poškodenie zdravia a i smrť. To samozrejme veľmi znižuje vierohodnosť takých vakcín a tým aj tučné zisky pre ľudí ako Ugur Sahin.

Ten si ale teraz sľubuje nový miliardový biznis od nových Omikron-variantov.

Periodikum Wiesbadener Kurier z hlavného mesta Hesenska píše o.i. pod titulkom

Biontech-Chef im Alarmmodus

„Multimilliardär Sahin fordert damit für die Zulassung von Impfstoff-Anpassungen nicht weniger als den Verzicht auf zusätzliche klinische Studien am Menschen, die eigentlich üblich sind.“

Preklad: „Multimiliardár Sahin žiada pripustenie prispôsobených vakcín, a to aj bez klinických štúdií na ľuďoch, čo je vlastne bežnou záležitosťou.“

Pre tohto vždy prívetivo a láskavo sa usmievajúceho pána v oficiálnych rozhovoroch (spolupracovníci ho však poznajú inakšie) je to zrejme len smiešna a nepotrebná maličkosť (znižujúca však miliardové zisky).

Je len samozrejme, že nový a rýchlo urobený miliardár Sahin má pre to svoje „nevyvrátiteľné“ argumenty:

V  jeseni budú občanov ohrozovať nové nebezpečné varianty a tu pomôže len rýchle pripustenie nových prispôsobených vakcín (čo znamená prispôsobenie, o tom nehovorí). Nové klinické štúdie sú nepotrebné, lebo súčasti novej očkovacej zmesi sa oproti pôvodnej sotva zmenili.

Uzavrime tým, že pred koronou sa nové vakcíny skúmali 5 až 10 rokov, kým bolo ich používanie povolené. A preto ten, kto po všetkých negatívnych skúsenostiach so zmienenými vakcínami sa dožaduje toho čo Sahin, tak sa stáva absolútne nedôveryhodným!