Turek z Freiburgu: S neexistujúcim korona-testcentrom „zarobil“ 5,7 miliónov za 6 mesiacov

03.06.2022 23:28

Len  20 ročný turecký mladík Emre z juhonemeckého veľkomesta Freiburg kriminálnym spôsobom pripravil Nemecko a jeho zdravotný systém prostredníctvom svojho neexistujúceho korona-testovacieho centra takmer o 6 miliónov eur za pol roka.

Je priam neuveriteľné ako Nemecko upadá. Čoraz viac sa vykráda samo a čoraz viac sa nechá vykrádať kriminálnymi bandami a kriminálnymi podvodníkmi zo všetkých kútov Európy a Afriky.

Podvod, ktorý Emremu vyniesol milióny, bol extrémne jednoduchý a je doslova nepochopiteľné, že ho nikto neodhalil a keby nebol freiburský Turek urobil jednu veľkú chybu, tak mohol mať ešte mnoho ďalších miliónov.

Milióny sa mu množili celkom bez práce. Formálne vyučtovával korona testy, ktoré nikdy nerobil a účty za ne posielal na KV (Kassenärztliche Vereinigung – Združenie nemeckých zdravotných poisťovní a lekárov). Združenie KV ich Emremu bez akejkoľvek kontroly hneď uhradilo!

Keďže ale Emre nie je jediným v Nemecku, kto vymyslel takéto „geniálne“ zarábanie miliónov, tak sa nevyhnutne musí vynoriť otázka, či je tento systém nekontroly v KV nastavený tak, aby umožňoval to, čo robil Emre, a ak to je tak, kto ho tak nastavil?

Keďže v decembri 2021 sa začal v Bochume veľký súdny proces proti 70 reálne existujúcim korona testovacím centrám, ktoré podviedli KV dohromady o 25 miliónov eur, tak možno skutočne vychádzať z toho, že niekto a či viacerí tento systém tak nastavili, aby podvody boli ľahko realizovateľné. A je veľmi pravdepodobné aj to, že títo spolupáchatelia sú súčasťou KV.

Na záver ešte doplnok k Emremu. Ten od marca do júna v roku 2021 vystavil pre KV 491 000 vyúčtovaní za testy, ktoré sa nekonali. Z KV ani v jedinom prípade nikto od neho nežiadal dôkaz, že test bol skutočne urobený.

Štát, kde sú bežne možné takéto prípady, štát, kde prebieha postupná islamizácia, štát, kde rozhlasové stanice už roky takmer denne upozorňujú vodičov, aby na určitých úsekoch rôznych diaľníc na rôznych miestach jazdili maximálne opatrne, lebo po nich kráčajú zástupy ľudí,…..taký štát čoskoro zničí a rozbije sám seba.