Tunisan zranil v Salzgitter nožom štyri ženy

24.07.2019 21:41

Prestal do nich bodať až keď sa mu nôž zalomil v hlave jednej zo žien. Stalo sa tak pred niekoľkými dňami v meste  Salzgitter-Lebenstedt.

Potvrdila to polícia Salzgitter a prokuratúra Braunschweig.  Je to ďalší ťažký zločin brutálneho mužského násila islamskej „kultúry“ voči ženám.

V sobotu ráno prišlo najprv k verbálnemu konfliktu medzi 41 ročným Tunisanom a jeho 36 ročnou manželkou, ktorá od neho pred niekoľkými mesiacmi odišla. Stalo sa tak v blízkosti šišabaru na Albert-Schweitzer Strasse.

Podľa oznámenia polície muž nezniesol, že žena od neho  odišla a pod zámienkou, že jej chce oznámiť niečo veľmi dôležité, sa nechala prehovoriť k stretnutiu s ním. Keďže sa ho ale obávala, tak ju na stretnutie sprevádzali aj tri blízke príbuzné.

Krátko po tom, ako sa stretli, došlo medzi manželmi k prudkej výmene názorov. Muž začal odrazu ako zmyslov zbavený bodať do žien ostrým nožom a spôsobil im vážne poranenie. Prestal bodať až vtedy, keď sa mu nôž zlomil a v hlave ťažko poranenej uviazla časť z neho.

Jedna zo žien mala bodné rany spredu i zozadu a celé telo zakrvavené. Jej poranenia boli životunebezpečné. Všetky štyri ženy boli v nemocničnom ošetrení. Celé krvavé divadlo sa odohralo tak rýchlo, že kým k ženám pribehli prví svedkovia drámy a poskytli im prvú pomoc, tak moslimský páchateľ už ušiel. Medzičasom je však už vo väzbe.