Trump vo vianočnom príhovore: Voľby boli hanbou pre USA a výsmech demokracie

26.12.2020 23:56

Hanbou je aj to, že video s príhovorom bolo na YouTube hneď odstránené. Trump v príhovore k národu:„Dnes vám chcem povedať, prečo chcem využiť každú legálnu možnosť, aby som zastavil ukradnutie našich prezidentských volieb. Ako prezident mám dôležitú povinnosť ochraňovať integritu vášho posvätného volebného práva.

Tento rok, s koronou ako zámienkou, porušili úradníci Demokratov v najdôležitejších Swing States  ilegálne svoje vlastné štátne zákony, aby tak umožnili podporiť volebný podvod. Niečo v takom rozsahu sa nestalo nikdy predtým v našich dejinách.

Pravdou ale je, že my sme vyhrali voľby, a to s obrovským náskokom. Dnes vám predložím fakty, ktoré musí vedieť každý Američan.

O 24. hodine vo volebnej noci sme mali vo Swing States obrovský náskok – vyhrali sme na Floride s rekordným počtom hlasov, vyhrali sme v Ohio, tiež rekordne a v Iowa sme mali náskok 8,2 percent. Médiá o tom luhali.

V Michigene sme mali o 293 000 hlasov viac, Wisconsin nám dal 112 000 hlasov viac a Pensylvannia dokonca takmer 700 000 hlasov viac ako dostal  Biden. Preto bolo pre neho absolútne nemožné, aby nás ešte predstihol.

Ale Demokrati dokázali naozaj nemožné. Avšak každý kto videl hlasovanie o polnoci, videl a vedel, že sme vyhrali. Najvýznamnejší naši politickí experti mi hneď telefonovali, aby mi gratulovali k nášmu víťazstvu.

Odrazu a nečakane  bolo pokračovanie volieb vo viacerých spolkových štátoch zastavené a spočítavanie hlasov tiež. A potom začalo všetko miznúť a sa meniť. Uprostred noci boli potom dopravené a vyložené obrovské a štatisticky nemožné množstvá hlasov voľby poštou. Tie potom v jednom štáte za druhým výsledky volieb zmenili. O 6:31 ráno ohlásil Michigen odrazu 143 279 hlasov – 94 percent Biden, 6 percent Trump. O 4:42 Wisconsin 143 279 hlasov - takmer všetky pre Bidena.

Podobne to bolo  v štáte Georgia o 1:34 – zase takmer všetky hlasy dostal Biden. Tento gigantický a nevysvetlitelný počet hlasov pre Bidena bol zázračným spôsobom práve taký, aby mu zaručil vo všetkých dôležitých Swing States úspech.“

Ďalej uvádzam už len niekoľko úryvkov z Trumpovho príhovoru:

„Vyhrali sme aj v štátoch Ohio, Florida, Iowa s historicky veľkým náskokom, čo značí, že Biden by bol prvý od 1960 a len druhý v dejinách USA, ktorý by bol prezidentom, hoci v týchto štátoch prehral, a to vysoko……..Ja som získal viac hlasov ako ktorýkoľvek prezident dosiaľ – takmer 75 milión hlasov. Dokonca o 12 miliónov viac ako v 2016, keď som vyhral. To je najväčší nárast hlasov pre úradujúceho prezidenta, aký kedy bol zaznamenaný.

A tento pochybný volebný výsledok nám chce nahovoriť, že Biden, ktorý len zriedkavo opustil svoju pivnicu, aby robil volebný boj, vraj získal o 11,7 milión hlasov viac ako Obama, keď sa stal prezidentom. Preto je víťazstvo Bidena  historicky , matematicky, politicky a logicky absolútne nezdôvoditeľné – Biden nevyhral, vyhrali sme my, a to s takou silou, ako obrovská lavína.

V štáte Wisconsin dali Demokrati k dispozícii okolo 500 volebných urien , ktoré nikto nestrážil a to bolo eklatantné porušenie zákona. V štáte Georgia dal štátny tajomník už týždne pred 3. novembrom ilegálne spracúvať hlasy poštovou voľbou a dal zničiť skúšobné systémy, ktoré overovali podpisy. To je len jeden z mnohých volebných podvodov v Georgii……

V štátoch ovládaných Demokratmi bolo akceptované veľké množstvo ilregálnych hlasov………

V žiadnom zo Swing State nebola kontrolovaná identita voličov, teda ich občianstvo, adresa a oprávnenosť voľby, ak volili poštovou voľbou. Je to hanba pre USA a je to výsmech demokracie………Voľby 2020 boli spoločným krokom Demokratov a médií, aby zlomili vôľu amerického národa a aby porazili našu politiku za použitia všetkých možných prostriedkov…….Svoj komplot pripravovali 4 roky…….pomáhali im v tom veľkí IT-giganti.

Máme množstvo presvedčivých dôkazov, že voľby boli zmanipulované. Nič z toho  sa nikdy predtým nesmelo udiať v USA……… Je dokázané, že Biden a jeho rodina dostali milióny dolárov od KS Číny.

Náš štát už nemá žiadnu slobodnú tlač – je to tlač, ktorá zamlčiava pravdu………Voľby boli najväčším a najšokujúcejším škandálom moderných dejín, za podpory prezidentského kandidáta. Ale prieskumy inštitútov ukázali, že polovica Bidenových voličov nikdy o tom nič nepočula (ako aj, keď čítajú len mainstream)…………….

Ak tento strašný podvod nebude kompletne a komplexne prešetrený, tak voľby 2020 budú do našich dejín zapísané navždy ako nelegitimné a najkoruptnejšie……

Je na čase, aby národ USA pozdvihol svoj hlas a žiadal, aby boli voľby okamžite korigované. Naše voľby musia byť transparentné a podvody musia byť absolútne vylúčené. Tieto voľby sme jednoznačne vyhrali a ľudia to vedia. Všade demonštrujú a sú rozzúrení – nesmieme pripustiť, aby totálne zmanipulované voľby ostali v platnosti.

Ďakujem vám. Nech vás požehná Boh a Boh žehnaj Amerike.