Trump vo svojej reči označil USA za krajinu tretieho sveta, kde panuje vláda perverzných

21.07.2023 15:18

Vo svojom záverečnom prejave na konferencii Turning Point Action Conference vo West Palm Beach sa Trump zaoberal všetkým, čo sa udialo v USA pod vedením Joe Bidena až po zmanipulované prezidentské voľby,  ktoré ho urobili prezidentom.

 

Hovoril aj o početných vyšetrovaniach, ktorým bol a je za jeho vlády vystavený. Najdramatickejšie boli Trumpove komentáre, keď povedal, že Spojené štáty sú už ako „diera tretieho sveta“, kde vládnu „perverzní“ a „násilníci“.

 

Tieto vyhlásenia odhalili skutočný a veľmi znepokojujúci stav americkej politiky. Vo svojom takmer dvojhodinovom prejave si Trump dal veľa času na komplexné a výstižné zanalyzovanie stavu štátu za vlády Bidena a Demokratov, pričom aj prezidenta, aj jeho stranu spájal s fašizmom. A najmä v súvislosti s tým zhromaždenému davu vysvetlil obrovskú dôležitosť nasledujúcich prezidentských volieb.

 

"Tieto voľby rozhodnú o tom, či vaša generácia zdedí fašistickú krajinu alebo slobodnú krajinu,"

vyhlásil Donald Trump svojim poslucháčom ešte predtým, ako vykreslil veľmi znepokojivý obraz Spojených štátov tak, ako ho má na svedomí Joe Biden a jeho komplici.

 

"Cez naše hranice vtrhli milióny ilegálnych cudzincov, a je to invázia. Naše práva a slobody sú roztrhané na kusy. Vaša krajina sa zmení na smetisko tretieho sveta, ktorému budú vládnuť cenzori, zvrátení zločinci a násilníci."

povedal bývalý prezident.

 

Trumpove vyjadrenia prišli uprostred jeho obžalovaní a vyšetrovaní.

 

 „Zakaždým, keď ma krajne ľavicoví Demokrati, marxisti, komunisti a fašisti obžalujú, považujem to za veľké uznanie mojej odvahy a robím to všetko pre vás. Budem za vás obžalovaný. Ale lepšie, keď ja a nie vy,"

vyhlásil Donald Trump.

 

Prosystémový a probidenovský nemecký mainstream komentoval Trumpove vystúpenie slovami rezignácie:

 

„Bývalý prezident má, žiaľ, reálnu šancu na znovuzvolenie. Podľa posledného prieskumu RealClearPolitics z 18. júla má Trump 53,7 % šancu stať sa republikánskym prezidentským kandidátom – výrazne pred Ronom DeSantisom, ktorý má iba 20,2 %.