Trump to vie, Merkel nie: 60 miliónov moslimov je pripravených k brutálnemu násiliu

02.02.2017 12:21

To tvrdí renomovaný holandský sociológ Ruud Koopmans. To sú moslimovia, ktorí sú pripravení za použitia násilia „brániť“ islam. Inými slovami, títo ľudia sú za každú cenu ochotní bojovať za rozširovanie islamu.

Týmto článkom nadväzujem na môj včerajší článok.

Nie je to ale nič nové pod slnkom, čo zistil Koopmans, lebo islamský imperializmus má dlhú tradíciu, ktorá siaha až k prorokovi Mohamedovi. Na svete žije približne 1,6 miliard moslimov. Čo vzbudzuje strach, je to, že polovica z nich vyznáva arcikonzervatívny, kresťanov a Židov nenávidiaci islam, zaznávajúci akékoľvek práva žien.

Donald Trump – prvý prezident na svete, ktorý nielen sľubuje, ale sľúbené aj plní, a to od prvého dňa – explicitne chápe obrovský politický rozmer islamu. Naša slávna „EÚ-kancelárka“ Merkel absolútne nie.

Kancelárka naivne kladie znamienko rovná sa medzi islam ako relígiu a islam toálne spolitizovaný, islam politický, ktorý chce premeniť celý svet na svet islamu. To je predsa elementárny odkaz Mohameda všetkým veriacim, a to sú len moslimovia.

Merkel sa mala postarať už pred rokmi (keď múdrí politici dobre vedeli, že príde k masovým pohybom utečencov a islamských teroristov do Európy) o to, aby hranice EÚ boli chránené a aby v prvom rade boli vpustení prenasledovaní kresťanskí migranti a moslimskí utečenci, ktorí podpíšu prehlásenie, že absolútne rešpektujú našu kultúru a kresťanské náboženstvo a že zákony demokracie jednoznačne stoja nad prikazmi islamu a že každá žena žijúca v EÚ je totálne svojprávna. Všetkých ostatných moslimských utečencov sa malo odkázať a nasmerovať do bohatých arabských štátov, ktoré sa topia v peniazoch. EÚ politici na čele s kancelárkou toto absolútne podcenili. To je jemnejšie vyjadrenie, toho čo nám tým spôsobili.

Trump je v tomto smere – a nielen v tom - neporovnateľne rozumnejší a robí všetko preto, aby v tomto ohľade americká nová politika čo najviac znížila riziko ohrozenia obyvateľov USA islamským terorom a fundamentalizmom.

Keď mu teraz hrozí (Srbmi maximálne nenávidená) Madeleine Albright, že z protestu voči jeho „antiislam“ politike prestúpi na islam, tak možno povedať, že ak by to naozaj urobila (o čom pochybujem), tak už naozaj nemá „všetkých doma“.