Trump nemá právo spoznať anonymného udavača? USA Demokrati sú bahno

30.09.2019 22:03

USA prezident chce bezpodmienečne osobnú konfrontáciu s udavačom, ktorý inicioval Ukrajina-aféru. Zároveň hrozil adekvátnymi krokmi tým, ktorí mu dali „kompromitujúce“ informácie. A ktorí ho zrejme požiadali, prípadne vyzvali a či prinútili (alebo si ho kúpili), aby ich odovzdal Trumpovým odporcom z radu Demokratov i mainstream médiám .

V nedeľu to prezident Trump oznámil na twitteri, kde o.i. napísal:

„Tak ako každý Američan mám právo stretnúť sa s tým, kto ma obvinil.“

Ďalej Trump napísal, že perfektný rozhovor, ktorý mal s prezidentom Ukrajiny, udavač prezentoval podvodným spôsobom a úplne pretočil fakty. Okrem toho, že sa všetko dozvedel len z druhej a či dokonca tretej ruky. Oznámil aj to, že sa chce stretnúť aj s osobou, ktorá dala úplne skreslené informácie anonymnému whistleblowerovi.

Trump v tejto súvislosti dal na twitter aj nasledovné: „Špiónovala táto osoba prezidenta USA? Veľké konzekvencie!“

Ukrajinskú aféru rozpútal spolupracovník  Americkej tajnej služby. Podal sťažnosť na prezidenta Trumpa  na jedno kontrolné grémium tajnej služby. Jeho sťažnosť bola generálnym inšpektorom tajnej služby akceptovaná ako vierohodná. Udavač ale priznal, že nebol priamym svedkom toho, čo jeho informácie obsahujú a že sa v sťažnosti odvoláva na dôveryhodné výpovede niekoľkych vládnych pracovníkov.

Jeho identita ostáva utajená a stojí pod policajnou ochranou, lebo údajne dostal mnoho vyhrážok.

Podľa oznámenia Výboru pre tajné služby Snemovne reprezentantov bude udavač už čoskoro vypovedať. To oznámil v sobotu vo viacerých televíznych vysielaniach Adam Schiff, predseda Výboru tajných služieb. Grémium a právnici udávača „pracujú“ na tom, ako utajiť aj naďalej identitu udavača.

Bidenov volebný tím požiadal viaceré telvízie, aby nepozývali na rozhovor Rudyho Giulianiho, Trumpovho právnika a exprimátora New Yorku, lebo je vraj luhár.

Toto celé nemožno hodnotiť inakšie ako zákerné sprisahanie proti prezidentovi Trumpovi a ako pokus o jeho zvrhnutie, alebo inými slovami – pokus o štátny prevrat.

Takzvaní americkí Demokrati – takmer všetci ich kongresmani - nerobia nič iné a už vonkoncom nič konštruktívne a osožné pre národ USA, len konšpirujú, ako zničiť Trumpa, lebo nie je jedným z etablovaných, ktorí patria k tradičnej politickej „elite“ USA a mimoriadne narúša ich tradičný a zaužívaný systém vládnutia o ovládania más.

Už  viac ako 180 rokov sa reprezentanti „elity“ stretávajú skryte pred verejnosťou i pred médiami a radia sa a snujú plány, ktoré sa po ich realizácii týkajú nás všetkých. Je to najelitárnešjí spolok svojho druhu na svete, ktorý sleduje len vlastné záujmy a robí pre ne absolútne všetko!!! Z tohto zoskupenia vychádzajú americkí prezidenti, senátori, najvyšší sudcovia, najmocnejší finanční magnáti, mediálni králi, najvyšši velitelia ozbrojených síl USA, atď.

Po prvý krát je teraz prezidentom USA ale niekto, kto k nim nepatrí a ktorý evidentne ruší ich kruhy – preto ho chcú za každú cenu a akýmkoľvek spôsobom odstaviť. A čo je pre nich azda najhoršie – Donald Trump odkrýva aj ich najväčšie špinavosti.