Trump je nebezpečím pre Gatesa, WHO a Big-farmu! Filantropia – zastierací manéver?

17.04.2020 23:57

Obdobie, keď OSN ešte bolo nezávislou morálnou inštitúciou je už dávno nenávratne preč. Dnes sú OSN a jej pridružené organizácie ako WHO, či UNICEF  koruptné, politikou manipulované, netransparentné a preto závislé. Pritom hrá veľmi dôležitú rolu aj Bill Gates.

Najnebezpečnejším protivníkom je pre nich Donald Trump, ktorý sa snaží vniesť svetlo do ich netransparentnosti a odhaliť ich manipulovateľnosť. Okrem Gatesa majú tam prsty v hre predovšetkým aj Bufett, Zuckerberg a Soros.

Netransparentosť svojich prepojení a aktivít v rámci  spomínaných inštitúcií všetci štyri  prekrývajú plášťom agresívnej filantropie, ktorá im zabezečuje u veľkej časti más popularitu a potlesk. Trump je pre nich veľmi nepríjemný protivník, lebo ako prezident USA má obrovskú moc a mnohé machinácie môže verejnosti odhaliť. 

Mimochodom, agresívna filantropia – ktorú majstrovsky ovláda napr. Soros – je skvelým strategickým nástrojom. A vynáša neporovnateľne väčšie zisky, ako sú straty výdavkami na ňu.

Mnohé rezolúcie a odporúčania, ktoré sa vyrobia v „dielňach“ OSN sú v nejednop prípade pretavné do zákonov v mnohých štátoch a tie potom poslúžia istým koncernom, či farmapriemyslu. V iných prípadoch môže zas WHO vydať štátom „odporúčania“, aby zakúpili isté množstvá určitých očkovacích látok.

V súčasnej situácii zas politici získali dôkaz, že víry a pandémie možno použiť aj ako nástroje, ktoré šíria strach a dokážu „naordinovať“ širokým masám doslova devótnu poslušnosť a priam vojenskú disciplonovanosť a zároveň zabránia všetkým prejavom nespokojnosti a zamedzia akékoľvek demonštrácie.

Tak vznikne nové ovzdušie, kedy su masy ľahko kontrolovateľné a manipulovateľné, a to je vhodný čas na zavedenie takých zákonov, proti ktorým by sa v inej situácii protestovalo a demonštrovalo.

WHO (a tým aj B. Gates) má nebezpečne veľkú moc, lebo môže iniciovať aktivity a zákony, ktoré škodia ekonomike i demokracii, ako napr. UHCR (migrácia) a IPCC (klíma).

Je najvyšší čas, aby boli objektívne preskúmané WHO aktivity a špeciálne tie, ktoré súvisia s koronou. V súčasnosti má na to dostatočnú autoritu a váhu len americký prezident Trump. Len tak môžu vyjsť najavo nepríjemné pravdy, ktoré odhalia nezákonné machinácie a aféry, čo by veľmi znepríjemnilo život aj Billovi Gatesovi a ďalším podobným tzv. filantropom.