Trump chcel údajne posielať infikovaných Američanov po návrate z cudziny do Guantanama

23.06.2021 23:29

Donald Trump je naďalej vhodnou obeťou pre americký mainstream, ktorý ho difamuje a obviňuje pri každej „možnej“ príležitosti.

Periodikum Washington Post teraz „objavilo“, že Trump sa chcel v súvislosti s koronou dopustiť nehorázneho činu. Informácia o tom pochádza z jednej ešte neuverejnenej knihy. Napriek tomu tento provládny a „protitrumpovský“ plátok nemá najmenší problém to uverejniť.

Washington Post uvádza:

„Začiatkom roku 2020, keď korona začala nadobúdať rozmery globálnej epidémie reagoval Trump a jeho vláda chaoticky a zbrklo neuvážene. Podľa jednej ešte nevydanej knihy zamýšľal exprezident posielať infikovaných Američanov po návrate z dovolenky v zahraničí do karantény do Guantanama.“

V Guantaname na Kube majú Američania vojenskú základňu, kde je obávané a zlopovestné väzenie, v ktorom za neľudských podmienok a protiprávne držali a mučili väzňov (sú tam aj teraz), ktorých tam transportovali z cudziny a ich podozrievali z terorizmu. Ako je uvedené v zmienej knihe, tak vo februári 2020 sa Donald Trump mal „pohrávať“ s myšlienkou posielať tam koronou infikovaných navrátilcov zo zahraničných dovoleniek.

Ako píše Washington Post, tak Trumpa napokon prehovorili jeho poradcovia, že by niečo také veľmi pohoršilo a pobúrilo verejnosť, keby sa dozvedela, že infikovaní Američania sú tam zatvorení v karanténe, „spolu“ s teroristami.

Ak by to naozaj bolo tak, tak Trump by bol mentálne oveľa retardovanejší ako Joe Biden. A tomu zjavne tak nie je. Takže z toho vyplýva, že do tejto knihy bolo vložené množstvo nereálnej fantázie.

Podľa Washington Post má zmienená kniha vyjsť 29. júna a jej dvoch autorov periodikum dôverne pozná.

A tak sa natíska legitimná otázka:

Nebola táto kniha napísaná na objednávku tohto periodika?

Je to veľmi pravdepodobné v krajine „neobmedzených možností“. V krajine, kde médiá, ktoré sústavne štvú proti Donaldovi Trumpovi smú a môžu všetko – ich možnosti sú v tomto smere skutočne neobmedzené!