Trpké zobudenie: Len traja zo 100 migrantov, ktorí prídu do EÚ sú naozaj utečenci

02.05.2017 15:44

To vyplýva z oficiálnej správy utečeneckej komisie pri OSN! Obrovské množstvo ľudí, predovšetkým z Afriky, ktorí sa dostanú člnmi cez Stredozemné more do Európy, nie sú prenasledovaní a ohrození utečenci a nedostnú azyl. Napríklad v Taliansku bolo zo 181 436 migrantov v roku 2016 uznaných za utečencov len 4 808.

Keď o takýchto pomeroch už pred viac ako rokom verejne hovorili odporcovia merkelovskej utečeneckej politiky – a nielen členovia AfD – tak boli označovaní nemeckou vládou za pravicových extrémistov a populistov. Dnes už kancelárka k tomu len mlčí a dokonca jej vlastní ľudia ako poslanec Bosbach, minister de Maiziere, i ďalší z  CDU jej priamo alebo nepriamo vyčítajú jej katastrofálnu utečeneckú politiku, ktorou zaťažila celú EÚ.

Krutá a pravdivá správa OSN poukazuje na to, ako nás všetkých Berlín, Brusel a Pariž zavádzali a vodili za nos a robili z nás hlupákov. Tvrdým faktom je, že 97 percent utečencov ostávajú v EÚ ako ilegálni migranti a mnohí z nich sem prišli len za účelom robiť kriminálne činy. Ďalší z nich, ktorí sú bez perspektívy sa v EÚ skôr alebo neskôr stanú zločincami.

Len necelé 3 percentá z migrantov dostanú azyl. Bolo oficiáln zistené, že v Taliansku z tých migrantov, ktorí prišli člnmi, až 90 334 vôbec nežiadalo o azyl, ale jednoducho sa bez kontroly „stratili“ v krajine, prípadne zmizli do iných EÚ štátov. Nikto nepozná ich identitu a nikto nevie, čo robia a ako sa živia!

Podľa Matea Salviniho, šéfa talianskej strany Lega Nord – ktorý už viackrát kritizoval Merkel a Brusel - je v Taliansku v súčasnosti už do pol milióna ilegálnych migrantov.  Chce preto zažalovať taliansku vládu, lebo podporovala ilegálnu migráciu z Afriky.

O.i. povedal:“ Nielen pre mňa je jasné, že príchod ilegálnych migrantov do Talianska bol organizovaný a fiancovaný kruhmi, ktoré si želajú rozpad nacionálnych štruktúr Európy. Dáme na súd celú vládu, ako aj šéfa Talianskeho námorníctva  a Pobrežnej námornej stráže.“