Tragédia utečencov odbieha podľa diabolského plánu

29.08.2015 23:36

V Lýbii, Sýrii, Iraku, Afganistane, Ukrajine je vojna. Jej pôvodcom sú USA a EÚ. Na rozsiahlych územiach Afriky vládne zabíjanie, chaos a ničenie. Bieda, chudoba a hlad nadobúdajú tak extrémne dimenzie. Grécko je ekonomicky na dne. Turecko sa ekonomicky tiež rúti do priepasti a sociálne nepokoje ho deptajú. EÚ na podnet Washingtonu sankciami ničí Rusko a pritom ničí aj svoju ekonomiku. To všetko na radosť USA. Kurzy na burzách padajú a ceny imobílií explodujú. Rusko a Čína uzatvárajú úzke partnerstvo.

Európske médiá a politiku však zaujímaju len obrovske masy utečencov, ktoré do Eúrópy nepretržite prúdia. Robia to však len preto, že nemajú inú možnosť prežiť. USA a ich európski vazali vzali stovkám miliónom ľudí všetko. Dlhodobé vojny, ktoré na ich územiách iniciovali, im zničili domy, fabriky, polia, školy, infraštruktúry i kultúrne bohatstvá.

Po septembri 2001 boli rozsiahle regióny sveta pod zámienkou boja proti terorizmu systematicky rozbombardované a destabilizované politicky i ekonomicky.

Po tom, ako americké ozbrojené sily za spolupráce s NATO, Londýnom, Parížom, Bruselom a Berlínom destabilizovali a zničili obrovské územia na juh a východ od Stredozemného mora, tak sa dávajú tak, akoby všetci boli prekvapení veľkými prúdmi utečencov, ktorí hľadajú záchranu v Európe. To je samozrejme len klamstvo, lebo museli dobre vedieť, čo spôsobili a aké to bude mať následky.

Jeden zo závažných dôvodov, prečo veľká časť utečencov, ktorí stratili svoju vlasť, prípadne ide im v nej o život, uteká do Európy, je to, že krajiny ako Turecko, Libanon, Jordánsko, Pakistan, Iran a Etiópia nie sú schopné už nikoho viac prijať. Tieto krajiny dosiaľ prijali oveľa viac utečencov ako celá EÚ. Len Libanon, ktorý je menší ako Dolné Rakúsko, prijal za posledné roky viac ako milión utečencov. Jedna z najchudobnejších krajín sveta, Etiópia, prijala v roku 2014 takmer dvakrát toľko utečencov ako Nemecko.

Pokračovanie nasleduje