Toto o Donaldovi Trumpovi neviete. Nepíšu to žiadne antitrump-mainstreammédiá

27.06.2018 23:14

Prezident Trump, ktorého americké mainstreammédiá počas celého predvolebného boja, ale aj teraz, predstavovali výlučne ako bezohľadného miliardára, pre ktorého neexistuje nič iné len biznis, zisk a peniaze, má však aj súcitne ľudskú a dojímavo altruistickú tvár.

Trump v minulosti mnohokrát ukázal, že má dobré srdce a že pomáha aj celkom nezištne úplne cudzím ľuďom, ktorí sa nečakane ocitli v ťažkej situácii. Boli prípady, že stačilo, aby mu zavolal bezmocný a zúfalý otec dvoch detí, ktorý stratil pri autonehode ženu a krátko potom aj svoj džob a ostal úplne bez prostriedkov a „zlý“ Trump mu spontánne pomohol. Niekoľko z ďalších takýchto prípadov krátko opíšem.

V roku 1986 bol farmár Lenard H. svojej banke dlžný 300 000 dolárov, ktoré nedokázal splácať a banka mu preto chcela vziať jeho farmu.

V tejto pre neho neriešiteľnej situácii uzavrel životné poistenie a prv ako malo prísť k dražbe jeho farmy, spáchal suicid v presvedčení, že jeho vdove bude vyplatená vysoká suma jeho životného poistenia, s ktorou bude môcť farmu zachrániť. Muž však nevedel, že suicid bol podľa zmluvy dôvodom toho, že životné poistenie stratilo platnosť, a tým bola farma pre rodinu stratená.

Keď sa Trump o tom dozvedel z tlače, spontánne zavolal pani H. a ponukol jej pomoc. Potom sa skontaktoval s bankou a dohodol s ňou predĺženie termínu splatenia dlhu a veľkú časť z neho zaplatil sám. Tak zachránil farmu rodine H.

Keď mal Trump ešte ako kandidát na prezidenta v rámci predvolebnej kampane vystúpenie v South Caroline, tak sa odrazu spomedzi davu poslucháčov prihlásila k slovu nejaká žena a začala rozprávať o tom, aký je Mr. Trump dobromyseľný a nápomocný človek, ktorý dokáže ľuďom v núdzi veľkoryso pomáhať.

Bola to dcéra Lenarda H.

V roku 1988 diagnostikovali lekári rakovinu trojročnému synovi Harolda T.

Bolo nutné, aby urýchlene letel do vzdialeného New Yorku, kde mal byť urobený potrebný lekársky zákrok. Bolo však nevyhnutné, aby počas letu bolo s dieťaťom transportované aj potrebné komplexné medicínske vybavenie. Ale všetky letecké spoločnosti, ktorých lietadlá lietali do New Yorku z mesta, kde chlapec žil, to odmietli.

Zúfalý otec sa v bezvýchodiskovej situácii obrátil na D.Trumpa a ten dal pre potrebný let do New Yorku k dispozícii svoje lietadlo. Samozrejme, že bezplatne.

V roku 2003 mal  istý vodič autobusu v New Yorku večernú službu.

Keď počas svojej služby prechádzal autobusom cez most vedúci nad diaľnicou, tak zbadal ako nejaká žena stála už za zábradlím mosta a pozerala smerom dole. Pridržiavala sa zábradlia len jednou rukou. Pre vodiča bolo hneď jasné, že chce skočiť dole a spáchať suicid. Zastavil a opatrne sa k nej  približoval a napokon jej začal dohovárať  a ju prehovárať, aby to nerobila, že vždy sa najde nejaké riešenie každého problému.

Napokon sa mu podarilo odradiť ju od jej úmyslu vziať si život.

Keď sa to Donald Trump dozvedel zo správ, skontaktoval sa s vodičom a daroval mu za jeho čin 10 000 dolárov.

V roku 2012 bol zasiahnutý prírodnou katastrofou veľky región na východe USA.

Divoko zúriaci hurikán Sandy ho veľmi spustošil a narobil obrovské škody. Zasiahnutý bol veľmi najmä New York. Donald Trump hneď ponukol svoju pomoc. Okrem iného otvoril a sprístupnil pre ľudí veľkú halu svojho Trump-Toweru, kam potom prúdili stovky postihnutých a poskytol im zdarma jedlo, pitie, kávu, koláče.

To je len niekoľko málo príkladov, keď nový prezident USA prejavil svoju ľudskosť a svoj súcit s celkom cudzími, mu neznámymi ľuďmi. Okrem mnohých ďalších prípadov existujú aj prípady, keď pomohol aj ľuďom na Slovinsku a v Česku.

Nič z toho v minulosti a ani teraz americké média neuviedli. Do neba vychvalovali len Hillary Clinton a Trumpa len démonizovali a zosmiešňovali a robia to naďalej.