To je každodenný obraz Nemecka, ako ho terorizujú mladí migranti: V Berlíne dobili v električke nemeckú rodinu

17.05.2023 11:27

Traja mladí agresívni migranti dobili v nedeľu popoludní v berlínskej električke viacerých ľudí. Keďže jeden z útočníkov stratil na mieste činu mobilný telefón, tak polícii sa v krátkom čase podarilo identifikovať všetkých podozrivých.

 

Ako v pondelok oznámil vyšetrovací orgán zodpovedný za bezpečnosť na zástavkách električiek v Berlíne, tak agresívna skupina mladíkov sa okolo 13:30 dostala do sporu s nemeckou rodinou, a to počas cestovania v električke.

 

Spor sa podľa svedkov vyostril pomerne rýchlo. Agresívna trojica potom surovo napadla a zbila členov rodiny. 47-ročnú ženu opakovane bili päsťami do hlavy. Jej 55 ročný muž a 26 ročná dcerá boli tiež brutálne zbití, čo im spôsobilo  poraneniny na tvári.

 

Keď električka zastavila na stanici Frankfurter Allee, tak násilníci utiekli. Keď dorazili zalarmovaní policajti, tak zbitá žena už bola v bezvedomí a záchranári ju potom previezli do nemocnice na lekárske ošetrenie.

 

Policajti zaistili vo vagóne mobilný telefón, ktorý jeden z útočníkov stratil pri úteku. Policajtom sa tak rýchlo podarilo identifikovať páchateľov. Traja sýrski štátni príslušníci vo veku 18 a 19 rokov boli identifikovaní a obvinení pre podozrenie z nebezpečného ublíženia na zdraví.

 

Európa si musí zvykať na to, že agresívni migranti, ktorých počet  neustále rastie, budú čoraz viacej terorizovať naše mestá.

 

Už dokonca tu a tam píše o tom aj nemecký mainstream. V Nemecku totiž už rastie odpor proti ďalšiemu masovému prijímaniu utečencov aj medzi politikmi, a to aj takými, ktorí nie sú z AfD!