To je Demokracia? Premiérka západného štátu: Jediným zdrojom pravdy je len vláda!

28.07.2022 22:51

Až dosiaľ platila stredoveká dogma o neomylnosti pápeža – začína sa teraz epocha nových dogiem? Už nie cirkevných, ale štátnych. Začínajú vznikať dogmy „demokracie“. Inakšie nemožno nazvať vyhlásenie premiérky Nového Zélandu.

V tejto ostrovnej krajine, kde vláda veľmi rýchlo rozhodla o zavedení nulovej-Covid-politiky, a tým aj o masovom očkovaní, sa začali množiť také úmrtia,  ktoré čoraz viac lekárov dávalo do súvislosti s vakcínami.

Napokon prišlo k tomu, že skupina lekárov a expertov organizovaných v NZDSOS (New Zealand Doctors Speaking Out With Science) adresovala otvorený list premiérku ľavicovo-liberálnej vlády Jacinde Ardern (ktorá je veľmi spriaznená s prezidentom globalistického Svetového Hospodárskeho Fóra Klausom Schwabom, miliardárom, ktorý patrí do skupiny „mocných“ okolo Billa Gatesa).

V ňom žiadali dôkladné vyšetrenie tiel ľudí, ktorí zomreli  v dôsledku vakcínovania proti korone. List bol publikovaný aj vo viacerých médiách. To napokon viedlo k tomu, že novozélandská polícia z vlastného rozhodnutia zaviedla vyšetrovanie v dôsledku neobyčajne vysokého počtu úmrtí od začiatku hromadného očkovania v krajine.

To vyvolalo veľkú nevôľu premiérky Ardern, lebo sa začali šíriť nepríjemné výpovede o tom, že veľa úmrtí bolo následkom vakcín. Jej reakcia nedala na seba dlho čakať:

New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern:

"We will continue to be your single source of truth… Unless you hear it from us it is not the truth."
pic.twitter.com/WV7ZfdP2RR

— Daily Wire (@realDailyWire) July 25, 2022

 

Preklad: „Budeme pokračovať v tom, že sme jediným zdrojom pravdy...Pokiaľ niečo nepočujete od nás, tak to nie je pravda.“

 

Vzhľadom na to, že čoraz viac ľudí v rôznych krajinách a aj v EÚ je presvedčených o tom, vlády občanom nehovoria pravdu o nebezpečí, ktoré im hrozí, ak sa dajú očkovať proti korone, tak je cynická výpoveď premiérky Nového Zélandu nielen brutálnym výsmechom skutočnej demokracie, ale zároveň je aj znevážením racionálneho rozumu svojprávných slobodných občanov, ktorí v demokracii majú zaručené právo na vlastnú mienku a tá môže byť úplne iná, ako je „jediný zdroj pravdy“ – ktorým chce byť len vláda.