To existuje len v Nemecku! Somálsky „utečenec“,dvojnásobný vrah, ktorý vraždil nožom, bol oslobodený – Česi a Slováci, nedopustite nikdy také pomery u nás!

25.05.2023 19:48

Polícii už dobre známy 26-ročný Liban M. zo Somálska, ktorý v roku 2015 na pozvanie Merkel „utiekol“ do Nemecka,  sa  vlani v októbri prechádzal s dlhým nožom po štvrti Oggersheim v Ludwigshafene (rodisku niekdajšieho kancelára Helmuta Kohla).

Tam napadol a dobodal 20-ročného maliara Jonasa S. Páchateľ zmrzačil svoju náhodnú obeť tak, že mladíkovi odsekol ruku. Potom vyhodil odrezanú ruku na balkón svojej bývalej manželky. Kričal: „Chcem spravodlivosť pre svoje deti.“ Predtým sa vraj pokúsil vlámať do bytu, kde bývali jeho deti.

 

Keď 35-ročný Sascha K. chcel maliarovi pomôcť, Liban M. ho tiež bodol nožom a smrteľne zranil. Následne vtrhol do drogérie, kde svojim dlhým nožom vážne zranil ďalšieho muža. Počas útoku Somálčan kričal „Alláhu Akbar“ a neskôr priznal, že mal v úmysle „zabiť čo najviac Nemcov“. Otec 20-ročnej obete sa tiež musel pozerať, ako mu syn pred očami vykrvácal.

"Nikdy som nikoho nevidel tak horko plakať," povedal jeden svedok denníku Bild.

 

Proces s vrahom sa začal začiatkom februára. Pred súdnym procesom, ktorý sa teraz v stredu skončil oslobodzujúcim rozsudkom (podľa „znaleckej“ expertízy  v čase skutku vraj nebol vinný z dôvodu akútnej paranoidnej schizofrénie, a preto nemusí nastúpiť do väzenia), sa udialo niečo nevýslovne zahanbujúce, ale pre Nemecko súčasnosti už príslovečné:

 

Ako už mnohokrát v podobných prípadoch, tak aj teraz rodiny zavraždených a ich smútok a traumatizovanie politici úplne ignorovali. Politicky a mediálne bola multikultúrna vražda opäť zaevidovaná a označená ako ojedinelý prípad duševne chorého a traumatizovaného utečenca.

 

Politici mesta Ludwigshafen, všetci z SPD, boli obzvlášť znepokojení len údajnou inštrumentalizáciou zločinu pravicou a deň nato vyhlásili, že Ludwigshafen zostane aj naďalej „pestrofarebný a rôznorodý“ – to ale nebolo nič iné, ako cynický výsmech obetí a ich príbuzných. Radikálnej ľavicovej ministerke vnútra Faeser to trvalo celý týždeň, kým sa – vraj  „hlboko dotknutá“ – vyjadrila k zabitiu dvoch nemeckých občanov Afričanom.

 

Ani to však ešte nebol vrchol neúcty a ignorancie politikov voči obetiam a ich príbuzným. Prišlo ešte niečo absurdnejšie. Ako informoval spravodajský kanál Auf1, mesto Ludwigshafen takpovediac spreneverilo peniaze, ktoré prišli od občanov pre príbuzných obetí. Celkovo ľudia z celého Nemecka poukázali na bankové konto okolo 22 500 eur, aby aspoň finančne trochu zmiernili utrpenie pozostalých.

 

Mestské zastupiteľstvo a primátorka Jutta Steinruck SPD však polovicu sumy odovzdali bývalej manželke somálskeho vraha.

 

Podľa AfD je  v Porýní-Falcku (kde je Ludwigshafen) už dlhší čas masívny problém s kriminalitou somálskych utečencov. Niekoľko prieskumov poslaneckého klubu AFD ukázalo, že migranti sú v štatistikách  kriminality výrazne zastúpení, najmä v prípade útokov nožom, iných násilných trestných činov a sexuálnych trestných činov.Oznámil to vlani Jan Bollinger za poslanecký klub AfD v Porýní-Falcku.

 

Štatisticky je asi každý piaty muž Somálčan podozrivý z aspoň jedného trestného činu v Porýní-Falcku. Bollinger vyzval na okamžité ukončenie nelegálnej migrácie do Nemecka.