Teror žiakov-moslimov na nemeckých školách (nielen) proti židovským žiakom

29.05.2017 15:17

To je súčasná realita v Nemecku, ale aj v Anglicku, Francúzsku a inde. O 10, ale najneskôr o 20 rokov to bude bežná realita na školách v EÚ, ale aj voči kresťanským žiakom. Potom bude na všetkých školách veľká početná prevaha moslimských žiakov a študentov. Moslimské rodiny v Nemecku majú v priemere viac ako tri deti, kým nemecké len 0,8.

To, čo tu stručne opíšem, je prípad (podobných prípadov už bolo a bude čoraz viac) ťažkého šikanovania a mobovania židovského žiaka na berlínskej Friedenauer Schule.

Rodičia vzali z tejto školy svojho 14 ročného syna po tom, ako ho moslimskí spolužiaci sústavne antisemiticky urážali a mu robili aj telesné násilie. Informovali o tom ako prvé nie nemecké médiá, ale anglický židovský týždenník The Jewish Chronicle. Až potom to priznalo vedenie školy.

Spočiatku ho spolužiaci dokonca pokladali za veľmi „cooler-typ“. Jeho martýrium sa začalo až potom, keď sa priznal, že je Žid.

Ako vnuk židovského manželského páru, ktorý prežil Holocaust, bol hrdý na svoj pôvod. V jeho triede bolo až 75 percent moslimov z tureckých a arabských rodín, čo je bežný zjav na mnohých nemeckých školách.

Rasistické nadávky, ktorými ho začali zasypávať v triede i mimo školy jeho moslimskí spolužiaci boli len začiatkom jeho utrpenia. Nasledovalo ponižujúce fyzické násilie. Po dvoch mesiacoch ho rodičia vzali zo školy.

V Nemecku je anisemitizmus a aj intolerancia voči kresťanom veľmi rozšíreným zjavom najmä medzi mladými moslimami, čo je veľmi alarmujúce, veď sa väčšina z nich narodila v Nemecku.

Mnohí z nich sa však celkom  dištancujú od nemeckej kultúry a povedia priamo a s výsmechom:

„Nemci nemajú žiadnu kultúru, len žerú, slopú alkohol a chodia na futbal. My máme Allaha a Mohameda, a to je naša kultúra a v tom je naša sila a prevaha.“

Nedávno mi na ulici strčil do rúk jeden utečenec (moslimskí utečenci sa v Nemecku už dávno organizujú) neveľké propagačné tlačivo, kde bol nadpis :

Wir sind Deutschland (my, utečenci, sme Nemecko)

a pod tým text, ktorý ospevoval islam a Allaha. Keď som sa ho opýtal, ako môžu byť Nemecko, keď nevedia nemecky a je im cudzia jeho kresťanská kultúra, tak mi odpovedal: „Allah a prorok Mohamed nám hovoria, že všade kde prídeme, tak je to naša zem a kto neverí na Allaha, tak mu nemôže patriť nijaká zem.“

Rodičia židovského žiaka vyslovili  v zmienenom židovskom týždenníku silnú kritiku aj na vedenie školy, ktorá sa už dávno chválila tým, že na nej neexistuje žiadny rasizmus a vládne tolerancia. Riaditeľ školy Uwe Runkel ich kritiku odmietol a povedal, že sa bude s témou zaoberať a vyvodí z prípadu konzekvencie.

Faktom však je aj to, že na nemeckých školách mobujú a fyzicky ohrozujú moslimskí žiaci neraz aj učiteľov.

Ešte dodám, že Erdogan vyzval Turkov v Nemecku, aby sa každá turecká rodina postarala o to, aby v nej boli minimálne 4 deti.

Prevaha moslimov voči kresťanom v EÚ bude neustále narastať.