Teror útok na AfD budovu v Neuwiede – o tom ale mainstream nepíše

11.10.2019 22:41

Nebol to ani prvý a ani posledný z teroristických aktivít proti demokraticky zvolenej strane AfD. Veľké nemecké médiá to samozrejm nechávajú nepovšimnuté. Nenájde sa o tom ani len malá zmienka. Sú predsa na to tu, aby o AfD písali buď nezmysly alebo klamstvá.

To čo sa stalo v Halle, kde neonacista zastrelil dvoch ľudí – čo je určite odsúdeniahodný a strašný čin – to v nich nachádza obrovskú odozvu.

V noci 4. októbra dosiaľ neznámi pachatelia – a s veľkou pravdepodobnosťou neznámi aj ostanú - poškodili teroristickým spôsobom budovu AfD v Neuwiede.

AfD poslanec Jan Bollinger, ktorý v nej pracuje, k tomu povedal:

„Tento druhý veľký teroristický útok na naše zariadenie je jedným z mnohých, ktorým je naša strana vystavená v celom Nemecku. Sme podstatne viac vystavení týmto útokom ako všetky ostatné strany v Nemecku dohromady. Tento prípad, ktorý sa teraz stal v Neuwiede, stojí symbolicky za všetky tie početné ostatné nebezpečné útoky na našich ľudí a na naše zariadenia.

Zároveň treba povedať, že tu bola po prvý krát prekročená istá hranica. Pachatelia nasadili voči nám nebezpečné chemické látky a nedbali na to, že tak ohrozia zdravie poslancov AfD a ich spolupracovníkov.

Permanentné štvanie proti AfD tak nesie svoje ovocie. To je veľmi povážlivý fakt, ktorý poukazuje na to, v akom stave je nemecká demokracia. A jednoznačne to len dokazuje, že Nemecko naliehavo potrebuje právnoštátnu a demokratickú alternatívu: A tou je AfD.“