Táto nemecká kancelárka mi naháňa veľký strach

22.03.2020 22:59

Nachádzame sa na začiatku obrovských globálnych zmien – a jediné čo nám ešte chýba, to je obrovská celosvetová kríza a až potom budú národy akceptovať nové usporiadanie sveta a nový svetový poriadok.

Toto vyslovil David Rockefeller už v roku 1994 počas zasadania  hospodárskeho výboru OSN a tú istú výpoveď zopakoval v Rottach-Egerne v roku 2005, keď sa tam konala Bilderberger konferencia.

David Rockefeller, ktorý sa dožil 102 rokov, patril dlhé roky k tým, ktorí z úzadia dirigujú a režírujú beh našej prítomnosti.

Týmto úzadím je Skull§Bones, mimoriadny elitárny spolok , ktorého členovia sa už takmer 190 rokov stretávajú utajene pred verejnosťou a snujú plány, ktoré sa po ich realizácii týkajú nás všetkých. Je to najelitárnešjí spolok svojho druhu na svete, ktorý sleduje len vlastné záujmy a robí pre ne absolútne všetko! Z tohto spolku sú prezidenti USA, senátori, a to tak republikánski, ako aj demokratickí, najvyšší sudcovia, najmocnejší finanční magnáti, mediálni králi, najvyšši velitelia ozbrojených síl USA, atď.

Ťahajú spoločne nitky moci Republikánov i Demokratov vo Washingtone. V Skull&Bones  niet mezi nimi nijaká rôznosť politických názorov. Vždy ide len o moc, vplyv a veľké peniaze. Na spolok sú naviazaní aj Bilderbergerovci.

Mimochodom aj Barack Obama, keď ešte nebol prezidentom povedal: „Veľkú krízu by sme nikdy nemali nechať nevyužitú.“

Takéto výpovede o význame veľkých kríz poukazujú na to, že „Veľkí“ tohto sveta ich vedia dokonale využiť pre svoje ciele. Potom ale možno oprávnene vysloviť aj domnienku, že sú schopní ich aj vyvolať.

To sa domnieva aj moja kolegyňa, slobodná žurnalistka, Nemka Renate Sandvoss. Vyslovila aj to, čo je názvom tohto článku.

V ďalšom citujem to, čo povedala v súvislosti s korona krízou:

 

Korona-hystéria sa hodí perfektne na to, aby Berlín masívne obmedzil práva občanov. Bude to trvalý stav?

Korona umožňuje, že si zvykneme na to, že štát nás za istých okolností môže všetkých zavrieť do domáceho väzenia a my neprotestujeme.

Korona umožňuje, že ulice ovládajú všade policajti a prípadne aj vojaci a my to akceptujeme.

Korona umožňuje, že sa nemieme nikde zhromažďovať (vo Francúzsku to pomohlo Macronovi ochromiť protesty žltých viest).

Korona pravdepodobne umožní, že všetci ľudi sa nechajú očkovať, niektori proti vlatnej vôli a dokonca umožní i to, že si nechajú implantovať čipy.

Korona sa môže stať perfektným alibi pre rozpad a či krízu finančného systému, tak by ostali skutočné dôvody utajené.

Korona vyvoláva strach a tento strach je nákazlivejší ako samotný vírus. A to sa zdá byť úmysel, lebo ak má človek strach, tak nechá robiť so sebou čokoľvek a aj čokoľvek uverí, čo povedia „autority“.

Koronavírus je mutáciou starého známeho influenca vírusu, na ktorý zomiera každoročne vo svete až do 500 000 ľudí – a to nie je nikde zmienené ani slovkom.

Teraz zomrelo v Nemecku niekoľko desiatok ľudí na koronu a všade v krajine vládne panika. Prečo teraz?

Kancelárka, ktorá to podporuje a ľudí neukľudňuje, mi naháňa strach. Táto žena ťahá Nemecko dole.