Takým„osvieteným“typom ako je Oelrich predáme očkovaním svoje telo zadarmo

26.12.2021 23:33

Tak im urobíme významnú "láskavosť", aby potom s ním realizovali svoje významné experimenty! 

Stefen Oelrich je vysokopostavený manažér Bayern koncernu a priateľ a blízky spolupracovník Billa a Melindy Gates. Spolu s Gatesom pracuje o.i. na redukcii svetového obyvateľstva.

Bol významným účastníkom na jesennom globálnom summite o zdraví – WHS  (World Health Summit) v Berlíne, trvajúcom tri dni. Zúčastnilo sa ho 6000 odborníkov a politikov. Oelrich tam mal niekoľko „zvláštnych“ odborných príspevkov. V jednom z nich o.i. povedal prítomným veľmi hrdo osudnú vetu, z ktorej možno veľmi mnoho vydedukovať: „mRNA vstreknutia do organizmu sú bunkovou a génovou terapiou“. Na tomto mieste len toľko, že génová terapia súvisí s genetickými zmenami v bunkách organizmu, čiže ide o zásah do genetiky.

Oelrich potom ešte veľavýznamne a s ironickým podtónom dodal:

„Keby ste sa pred dvoma rokmi boli ľudí pýtali, či sú ochotní dať si do tela vstreknúť takúto génovú terapiu, tak by to odmietlo okolo 95 percent z nich.“

Vychádzam z toho, že to nie je potrebné bližšie vysvetlovať a každý kto len trochu sleduje súčasné dianie okolo korony, vie čo sa za takýmito slovami ukrýva naozaj.

Pochválil sa aj tým, že spolu s Billom a Melindou pracujú na tom, aby znižili počet ľudí na svete.

Stefan Oelrich je súčasťou predstavenstva koncernu Bayer AG a od novembra 2018 (to si treba dobre uvedomiť – lebo to bolo len o niečo viac ako rok pred objavením sa prvého potvrdeného prípadu korony) sa stal šéfom oddelenia Pharmazeutika Bayer AG (pričinením Gatesa?).

Predtým bol členom predstavenstva farmaceutického koncernu SANOFI, kde tiež vyvinuli korona vakcínu. Od roku 1989 do 2011 pracoval v niekoľkých šéfovských pozíciach rôznych oddelení Bayer AG. Takže ako skvelý odborník vie veľmi dobre o čom hovorí,  keď hovorí o niečom, a použije pritom vyjadrenie: len takzvané „očkovacie látky“, teda inými slovami vtedy mieni bunkovú a génovú terapiu……….

Už len dodám, že WHS spolupracuje s veľkým množstvom farmaceutických firiem, ktoré ho aj sponzorujú a preto by sa správne mal nazývať summitom farmaceutických koncernov (zarábajúcich miliardy na obchode so zdravím).