Tajný EÚ dokument žiada od Nemecka prijatie 192 miliónov migrantov – od SR 5 miliónov?

08.11.2018 23:20

Príslušná EÚ komisia dala v roku 2010 vypracovať tímu „expertov“ špeciálnu štúdiu, ktorej predmetom bolo zistenie, koľko migrantov môže Nemecko, ako aj ďalšie EÚ krajiny prijať na svoje územie.

Názov štúdie znel pre niekoho možno vznešene, ale pre veľkú väčšinu celkom iste len cynicky:

Presídlovacia politika EÚ

Výsledok práce „expertov“ ostal pre európsku verejnosť dlho utajený a len nedávno sa k číslam zo štúdie dostali niekoľkí investigatívni žurnalisti.

S analýzou štúdie sa zaoberala aj kritická žurnalistka a publicistka Eva Herrmann, dlhoročná moderátorka televízneho spravodajstva nemeckej televízie. V tejto pozícii pracovala 18 rokov, až do roku 2007. To už ale bola od r. 2005 dva roky kancelárkou Merkel a odrazu sa „zistilo“, že Herman je vraj nebezpečnou pravicovou populistkou a bola vyhodená z televízie.

V štúdii je uvedené, že Nemecko je schopné prijať ešte 192 miliónov, to znamená viac ako dvoch migrantov na jedného obyvateľa. Tento pomer by platil približne pre všetky veľké štáty. Pre malé štáty by ten pomer bol približne 1:1. V prípade Slovenska by to znamenalo prijatie 5 miliónov migrantov.

Presné čísla (kvóty) migrantov pre jednotlivé EÚ štáty sú uvedené na strane 112 zmieneného dokumentu.

Ak sa niekedy presadia čísla z tohto dokumentu, tak z našej starej Európy budú len trosky

Eva Herman sa v tejto súvislosti pýta, či bol globálny migračný pakt OSN, ktorý má byť štátmi podpísaný v decembri len akýmsi baranidlom, aby sa následne presadili (vynútili) ciele EÚ dokumentu z r. 2010.

Je to nielen možné, ale je to absolútne pravdepodobné.