Systémový virológ Drosten: Kto sa nedá očkovať, ten určite dostane koronu

13.05.2021 22:23

Virológ Christian Drosten, poradca nemeckej vlády vo všetkých otázkach týkajúcich sa Covidu-19 urobil v stredu túto zarážajúcu vypoveď, ktorú medializovali systémové médiá.

Pripomína to veľmi systém tvrdej propagandy v komunistických diktatúrach, ktorá neomylne a absolutisticky hlásala ich „pravdy a dogmy“, ktorých sa musia všetci bezpodmienečne držať.

Z takejto výpovede známeho „promerkelovského“ virológa, ktorá má hypnotizovať masy sa musia tešiť a jasať všetky farmakoncerny vyrábajúce vakcíny proti korone – v Nemecku najmä Gatesov BioNTech.

Jeho tvrdenie je absolútne neopodstatnené a samozrejme aj absolutne neverifikovateľné.

Zámer je jasný a jeho tvrdenie má spôsobiť dve veci:

a, vyvolať u tých, ktorí sa nechcú a nemienia dať očkovať obavy a strach, a tak dosiahnuť aspoň u časti z nich, že predsa len zmenia svoje rozhodnutie.

b, dať politikom dôvod, na základe ktorého môžu uzákoniť povinnosť pre každého dať sa proti Covid-19 očkovať.

Zásadne však platí, že aj ten kto má mimoriadne zdravý  imunitný systém môže sa (ale sa aj nemusí) nakaziť koronou, ale spravidla neochorie – prípadne len minimálne. Môže však nakaziť iných, ktorí nemajú dobrý imunitný systém.

Ale aj ten, kto je očkovaný proti korone a má v sebe vírus, prípadne sa ním  nakazí po očkovaní, môže nakaziť koronou iných.

A preto ešte raz:

Tvrdiť, že každý, kto sa nedá očkovať sa koronou bezpodmienečne nakazí – ako hovorí virológ Drosten - je len demagógia a manipulácia a nie je to nijako dokázateľné! To musí Drosten dobre vedieť – napriek tomu to tvrdí.