Systémové médiá a globalisti nás klamú a kryjú „zvrhlosti“ farma firiem

25.08.2021 23:38

Tento fenomén sa od čias tzv. contergánového škandálu spred viac ako 60 rokov čoraz viac zintenzívňoval a v našom už globálnom svete nadobudol už hrozivé rozmery.

Len krátko pripomeniem veľkú tragédiu tohto ľudí smrtiaceho a ľudí znetvorujúceho farmaceutického škandálu.

Médiami a farmáciou vychválený nový medikament contergan prišiel na trh v Nemecku v roku 1957 ako upokojujúci liek a bol vyslovene odporúčaný najmä tehotným ženám, ktoré mávali typické raňajšie, veľmi nepríjemné pocity nevoľnosti. Bol propagovaný ako veľmi účinný a absolútnme istý – bez akýchkoľvek sprievodných negatívnych účinkov.

Hoci bol drahý, bolo z neho predaných mnoho miliónov tabletiek. Spôsobil však smrť mnoho tisíc plodov v maternici a mnoho tisíc detí prišlo na svet katastrofálne znetvorených na celý život.

Trvalo však 5 rokov, kým sa odhalilo, že to všetko má na svedomí farmácia, ktorá si nedala najmenšiu námahu zisťovať vedľajšie účinky „zázračného“ contergánu. To by boli predsa „zbytočne“ vyhodené peniaze  a znižovali by zisk.

V tejto súvislosti uvediem, že nemecký právnik Dr. Reiner Fuellmich vyhlásil, že americké CDC (Centers for Disease Control)  vedeli veľmi dobre už celé mesiace pred núdzovým povolením nasadenia vakcín proti Covidu o ich nebezpečných sprievodných účinkoch.

Povedal, že z juristického pohľadu na tento fakt je možný len jediný uzáver:

„Mocní tohto sveta škodia ľuďom úmyseľne a zákerne.“

Problém podľa neho je v tom, že väčšina ľudí to nevníma, lebo politici a médiá ich dostanú takpovediac pod masovú hypnózu.  

Fuellmich odhaduje, že asi tretina ľudí pod vplyvom takej hypnózy odmieta akékoľvek racionálne protiargumenty, okolo 40 percent sa nevie rozhodnúť, ale väčšina z nich napokon tiež uverí mocným a len zvyšných 20 až 30 percent vie, aká hra sa tu s ľuďmi hrá.

Američan Patrick Henningsen, nezávislý žurnalista a autor vidí obrovský problém v tom, že farma-koncerny mohli v posledných desaťročiach robiť doslova to čo len chceli a médiá sa stali ich hlásnymi trúbami a profesionálnymi propagátormi,

V súčasnosti tvoria systémové médiá, politika a farmacutické koncerny akýsi trojzáprah, ktorý určuje a diktuje ľuďom všetko a degraduje ich len na závislé, bezmocné a neslobodné indivíduá.