Švédsko sa do roku 2030 stane krajinou tretieho sveta

20.05.2018 21:41

Žiadne európske médiá nepíšu o temnej budúcnosti tejto škandinávskej krajiny, ktorej životná úroveň patrila ešte pred dvadsiatimi rokmi k najvyšším na svete.

Z pohľadu politiky, ktorej slúžia mainstream médiá, je to aj pochopiteľné, lebo ľudia sa nemajú dozvedieť trpkú pravdu o tom, čo očakáva nielen Švédsko, ale postupne aj ďalšie európske krajiny.

To, čo som uviedol ako titulok, ale nie je nič iné ako hodnotenie súčasných pomerov vo Švédsku špeciálnou komisiou OSN a na základe toho bola urobená prognóza do budúcnosti.

Hlavným dôvodom tohto pesimizmu je  neustály pokles blahobytu švédskej spoločnosti. Ešte v roku 2010 bolo Švédsko svojou životnou úrovňou na 15. mieste na svete. O tri roky neskôr už kleslo na 20. miesto, v roku 2015 na 25. miesto a predpoveď znie, že v roku 2030  padne až na 45. miesto.

Problém je v tom, že čoraz väčší podiel obyvateľov Švédska žije zo sociálnej podpory, pričom sociálnu kasu najviac zaťažuje obrovský počet utečencov v krajine.

Kto si importuje do krajiny tretí svet, ten sa potom vôbec nemôže  diviť, že veľmi rýchlo sa sám stane tretím svetom!

Komisia OSN tvrdí, že podľa jej prognózy predstihnú Švédsko do roku 2030 dokonca krajiny ako Mexiko i Bulharsko.

Švédska vláda  podporovala tak ako žiadna iná krajina v Európe vznik multikultúrnej spoločnosti a brala vo veľkom celé roky desťtisícky utečencov z najzaostalejších krajín sveta, o.i z Pakistanu, Afganistanu, z centrálnej Afriky. Utečencov, z ktorých veľká väčšina nemala vôbec nijaké vzdelanie a mnohí nevedeli ani len čítať a písať.

Švédi, a bolo ich spočiatku nemálo (neskôr, žiaľ rezignovali), ktorí sa stavali proti takému postupu svojej vlády riskovali, že budú označení za rasistov a nacistov, prípadne, že budú obžalovaní a postavení pred súd za šírenie rasovej nenávisti.

Švédska žurnalistka a spisovateľka Ingrid Carlqvist povedala:

“Švédsko bolo skvelou bohatou a blahobytnou krajinou, kde vládol pokoj a kde nebola takmer žiadna kriminalita a kde sa ženy nemuseli báť vyjsť si večer do mesta, hoci aj sami. Dnes je všetko inakšie, neporovnateľne horšie a nebezpečnejšie a za niekoľko rokov nebude nič z toho, čo voľakedy vo Švédsku bolo. Islam pohltí všetko a všetko prerobí.

Závidím v dobrom Maďarom takého politika, akým je Viktor Orbán, Rusom Vladimíra Putina a Američanom Donalda Trumpa. Sú doslova požehnaním pre svoje národy.“

Ázijské národy ohrozovali Európu celé stáročia zbraňami a nedostali ju. Dnes ju pohodlne a rýchlo islamizujú. Chýbajú nám tu politici ako Putin a máme len Orbána. To je ale veľmi málo.