Švédska premiérka Andersson: Zlyhali sme pri integrácii moslimských migrantov

02.05.2022 22:11

To, čo vyhlásila 28.apríla švédska premiérka Magdalena Andersson o situácii vo Švédsku, by mohli vyhlásiť viaceré vlády západnej Európy, ako Nemecko, Francúzsko, Taliansko a ďalšie. O  krvavých dramatických veľkonočných kravaloch moslimských migrantov vo Švédsku informoval dokonca aj prosystémový nemecký Bild. O.i. uviedol:

Überwiegend muslimische Jugendliche veranstalteten über Ostern in mehreren schwedischen Städten schwere Krawalle. Autos wurden in Brand gesteckt, es wurden Steine und Molotow-Cocktails in Richtung Polizisten geworfen. Mehr als 100 Beamte wurden verletzt. Die Täter riefen teilweise: „Allahu Akbar“ (auf Deutsch: Gott ist groß)……….“

V tejto súvislosti však treba dodať aj to, čo sociálna demokratka Andersson nepovedala – a čo platí v extrémnej miere a ešte výraznejšie aj pre Nemecko a Francúzsko – že veľká časť mladých moslimských utečencov sa vôbec nechce integrovať  a ani sa nechce nechať integrovať.

Uprednostňujú živiť sa rôznou kriminalitou a chcú sa „integrovať“ len do svojich moslimských paralelných spoločností, ktoré vo Švédsku a či v Nemecku, ako aj inde v západnej Európe už dávno existujú a štát proti tomu nič nerobil, hoci na to mnohokrát upozorňovali aj niektorí predstavitelia polície i viacerí nesystémoví politici.

Treba otvorene povedať, že Švédsko – i ďalšie krajiny EÚ – očakáva v tomto smere desivá budúcnosť:

Sociálne nepokoje sa budú v systémoch, aké sme nastolili, len stupňovať a sme proti tomu slabí a bezmocní. Nevieme nájsť žiadne východiská a stupňujúce sa sociálne nepokoje neraz ústia do občianskych vojen (Erich Fromm o tom hovoril a písal už dávno – žiaľ súčasní politici o ňom nič nevedia a azda ani vedieť nechcú, lebo nič nechcú a či nesmú zmeniť; existuje jedna kniha skvelého Fromma, ktorú by som odporúčal ako povinné čítanie všetkým EÚ politikom a všetkým školám: Wege aus einer kranken  Gesellschaft – Východiská z jednej chorej spoločnosti, Erich tu pod slovom chorá však mienil psychopatická).

Situácia (nielen) vo Švédsku je už naozaj viac ako dramatická – ostatne  priznáva to aj premierka Magdalena Andersson (exkancelárka Merkel to v Nemecku nikdy nepriznala):

„Extrémny islamizmus nadobudol vo Švédsku príliš veľkú moc (mala ale povedať, že nemal nikdy nadobudnúť žiadnu moc). Naša krajina sa nachádza v pokračujúcom procese zosilňovania paralelných spoločností a násilia vychádzajúceho z kriminality bánd.“

Počet obyvateľov Švédska – migrantov a obyvateľov s migračným pozadím sa za ostatných 20 rokov zdvojnásobil. Sú ich viac dva milióny a v súčasnosti prichádzajú do krajiny už nielen moslimskí migranti, ale aj Ukrajinci a aj tých treba integrovať – Švédsko je ale na to slabé a či slabučké, ako priznala Andersson.

Ďalším novým problémom je to, že migranti, ktorí žijú vo Švédsku už dlhšie, tak doslova žiarlia na prichádzajúcich Ukrajincov, že tí dostanú všetko rýchlo a viac ako oni.

Nový sociálny „sud pušného prachu“ tak narastá, pripravený explodovať!