Švédi volia 9.9. Zvíťazia v parlamentných voľbách nacionálno konzervatívni demokrati?

04.09.2018 23:23

Ústrednou témou je utečenecká politika. Ukazuje sa, že preferencie sociálnych demokratov, ktorí sú zodpovedaní za katastrofálnu multi-kulti politiku Švédska, čoraz viac padajú a konzervatívnych demokratov stúpajú. Už teraz je isté, že zloženie parlamentu sa po voľbách  podstatne zmení.

Z volieb v roku 2014 vyšla víťazne strana Sociálnych demokratov s 31 percent a vytvorila koalíciu so stranou Zelených – pričom išlo o menšinovú vládu. Konzervatívni demokrati dosiahli 12,9 percent. Teraz experti počítajú s tým, že budú mať 20 percent a viac.

Aj pomery vo Švédsku - kde sú obrovské masy migrantov a z nich veľká časť kriminálníkov a znásilňovateľov žien – ukazujú, že vplyv nacionálno konzervatívnych štruktúr v Európe rastie.

V Taliansku a Rakúsku nedávno zvíťazili vo voľbách. V Maďarsku vládnu už dávno. Vo Francúzsku silnie čoraz viac Front National, v Nemecku AfD, v Holandsku PVV a aj konzervatívci v Dánsku a Belgicku nadobudli obrovský vplyv.

Švédski konzervatívni demokrati sú stále len jedinou stranou v krajine, ktorá je extrémne kritická voči migrantom, čo je poľutovaniahodné vzhľadom na vysokú kriminalitu migrantov a na veľký počet znásilnení, ktoré idú na ich konto. Ostatné strany vo Švédsku trpia v tomto smere na slepotu a hluchotu.

Aj samotným Švédom však trvalo dlho, kým si uvedomili, že moslimskí migranti ich doslova ničia a vyciciavajú a berú im pocity istoty a bezpečnosti, ktoré v krajine boli dlho samozrejmosťou. A keď si konečne začali robiť starosti vzhľadom na situáciu, do ktorej ich dostali bezohľadní politici, tak dlho neboli braní važne.

Trvalo nekonečne dlho, kým vláda začala aspoň trochu reagovať. V podstate až potom, keď začala mať strach o to, ako dopadne v blížiacich sa voľbách a práve preto stratenú dôveru už nezíska späť.

Slováci, myslime preto na to, že záchrana kresťanských princípov i vlastného etnika spočíva len v konzervatívnom patriotizme.