Sudca Najvyššieho nemeckého súdu: Máme pomery ako v diktatúre. A kedy príde také priznanie aj v USA?

07.10.2022 23:13

Ústavný nemecký sudca Peter Müller neobyčajne ostro kritizoval voľby v Berlíne do berlínskeho Senátu a do Bundestagu a vyhlásil, že ich priebeh bol ako v nejakej diktatúre. Možno vychádzať z toho, že tí čo ich manipulovali (krátko po tom, ako to vyšlo najavo, tak dotyční sa pokorne kajali a hovorili o obrovských chybách a chaose pri sčítavaní hlasov) si  pravdepodobne povedali, že to čo dokázal Biden a jeho ľudia, to predsa vieme urobiť aj my.

Sudca Müller po preštudovani podkladov o voľbách v Berlíne vyhlásil:

„Skutočne tu ide o niečo, čo si možno predstaviť len v nejakej diktatúre v niektorej vývojovej krajine, ale nikdy nie v strede Európy – v strede Nemecka.

To boli  volebné priebehy a procesy, aké sa podobným spôsobom v Nemecku ešte žiadne také nikdy nekonali (ani to nemôže však tento sudca s istotou tvrdiť – moja poznámka).“

Odvážny sudca (veľmi odvážny - lebo pomery vo viacerých EÚ demokraciách sa dostali tak ďaleko, že vyslovenie niektorých právd  je veľmi nebezpečné!) Peter Müller okrem toho podotkol, že pridelovanie mandátov podľa nemeckého volebného zákona medzičasom dosiahlo takú mieru komplexnosti (politici si ho podľa svojich „potrieb“ menili a „vhodne“ prispôsobovali – moja ponámka), že pre tzv. normálneho občana nie je táto komplexnosť viac obsiahnuteľná a pochopiteľná.

V tejto súvislosti sa nevyhnutne vynára otázka: Kedy sa konečne nájde podobný sudca ako Peter Müller, aj na Najvyššom súde USA a odhalí „zakázané pravdy“ o amerických voľbách?

Podľa všetkého až po tejto skvelej a obdivuhodne odvážnej iniciatíve sudcu Müllera zareagoval aj berlínsky Ústavný súdny dvor, ktorý po svojom prvom hodnotení priebehu volieb v Berlíne ich pokladá za neplatné (inými slovami za zmanipulované – moja poznámka).

V tlačovom oznámení dvoru je to formulované takto:

„Das Gericht neigt dazu, die Wahlen zum Abgeordnetenhaus für ungültig zu erklären.“ – „Súd je naklonený tomu, aby voľby do berlínskeho Senátu vyhlásil za neplatné.“

To ale znamená len jedno – berlínski voliči musia voliť znova!

Je to nepredstaviteľný škandál a volební podvodníci by mali ísť pred súd – toto ale už sotva pripustia politici nemeckej ideologickej demokracie.

V každom prípade je jedno ale isté – dôvera občanov v tento typ demokracie bude klesať čoraz viac k „bodu mrazu“!