Stuttgart:“Občianska vojna" migrantov; demolovali, vykrádali, útočili na políciu

21.06.2020 23:56

V noci zo soboty na nedeľu sa v Nemecku po prvý raz odohralo to, pred čím už dávno a sústavne varovali viacerí policajní komisári i bývalí policajti ako napr. Stefan Schubert, že krajine hrozia nepokoje zo strany kriminálnych migrantov a politického islamu a ako ich dôsledok i občianska vojna.

V centre Stuttgartu na hlavnom námestí Schlossplatz sa v noci zhromaždilo niekoľko stovák  mladých migrantov (mainstream neskôr hovoril len o viacerých skupinkách veľmi  mladých mužov), ktorí sa tam venovali svojmu „biznisu“, robili pekelný hluk a rušili nočný kľud. Pred polnocou tam prišli niekoľkí policajti a chceli robilť kontrolu kvôli drogovým deliktom.

Zakrátko situácia eskalovala a migranti hromadne zaútočili na policajtov, ktorí si urýchlene museli privolať pomoc.

Postupne sa tam zhromaždilo viac ako dvesto policajtov a konfrontácia s rozdivočenou obrovskou hordou migrantov trvala niekoľko hodín. Tí brutálne útočili na policajtov, rozbíjali ich autá, demolovali a vykrádali okolité obchody. Pritom bolo zranených niekoľko desiatok policajtov.

Policajný hovorca zo Stuttgartu povedal pre médiá, že situácia bola celé hodiny mimo kontroly.

Minister vnútra Bádenska-Württemberska Thomas Strobl (CDU):

„Toto boli najväčšie nepokoje, aké naša spolková krajina kedy zažila. Niekoľko stovák veľmi mladých mužov spustošilo centrum mesta, vykrádali obchody a zranili policajtov.“

Ani Strobl a ani nikto z oficiálnych zatiaľ nepomenovali týchto mladých mužov, kto sú. Hovoria, že všetko sa musí vyšetriť. Boja sa povedať, že ide o migrantov, a to z niekoľkých dôvodov. O.i. preto, lebo majú obavy, že by prišlo k útokom voči migrantom zo strany rozzúrených občanov, ktorých počet narastá a ktorí majú už dosť utečeneckej politiky kancelárky. Tá sa samozrejme ani slovom nevyjadrila k tomu, čo sa stalo v Stuttgarte - podobne ako sa nikdy nevyjadrila k stovkám znásilnených žien moslimským utečencami.

Na druhej strane je čoraz viac nemeckých politikov aj v CDU, ktorí odsúdili brutalitu tzv. mladých mužov počas krvavej stuttgartskej noci.

Stefan Schubert sa vyjadril v tom zmysle, že začiatky migrantských vojen v Nemecku bolo možné pozorovať už dlhšiu dobu a že otázka neznie tak, či nemecké mestá budú horieť, ale že ide len o to, kedy začnú horieť.

Podľa výpovedí svedkov „mladí muži“ (migranti, ktorí kričali – Alahu akbar) v Stuttgarte vykrikovali: Vaše mestá už horia

Každý racionálne mysliaci človek musel vedieť (okrem kancelárky), že bolo šialenou ideou vziať do Nemecka a do EÚ milióny migrantov z cudzích moslimských kultúr, ktoré neznášajú a nenávidia kresťanstvo, a pripustiť, že si vo veľkomestách vytvárali paralelné spoločnsosti s vlastnými zákonmi a dovoliť im , že neustále obviňovali Nemcov z rasizmu a z islamofóbie.

Ak ani teraz po stuttgartskej noci teroru migrantov neurobia nemeckí politici nič – tak ako neurobili nič po kolínskej silvestrovskej noci znásilňovania a obťažovania kresťanských žien moslimskými utečencami - tak Nemecko bude stratené a islam a migranti si ho prevezmú.