Štúdia: Neočkovaní síce ochorejú častejšie na koronu, ale očkovaní oveľa nebezpečnejšie

04.01.2021 23:32

Na frontalPlus je uvedená obsiahla štúdia, podľa ktorej ľudia, ktorí nie sú proti Covidu-19 očkovaní síce častejšie ochorejú na koronu, ale len 2,5 percent z nich má ťažký priebeh ochorenia. Tí, ktorí boli zaočkovaní, tak z nich až 12,5 percent malo  ťažký priebeh korona infekcie.

Pripustenie očkovania vakcínou firmy BioNTech vyvolalo nadšenie politikov a ich virológov, na druhej strane je však veľa expertov, lekárov a  medicínskych štatistikov, ktorí objavili a objavujú čoraz viac nedostatkov a chýb v dokumentoch a protokoloch, ktoré boli vypracované a predložené príslušným orgánom za účelom dosiahnutia urýchleného pripustenia vakcíny na trh.

A tí veľmi kritizujú pripustenie vakcíny na trh, a to najmä z toho dôvodu, že u testovaných osôb prišlo aj k životunebezpečným sprievodným účinkom. Kritika sa týka samozrejme aj toho, že výrazný pozitívny účinok vakcíny dosiaľ nebol preukázaný.

Na 376 stranách Protokolu pre zistenie bezpečnosti a efektivity vakcíny, vypracovaného Pfizerom sa síce niekoľkokrát objavuje slovo lebensbedrohlich (životunebezpečné), ale ani jediný raz nie je zmienka o tom, že vakcína u 44 testovaných osôb spôsobila životunebezpečnú situáciu, vyžadujúcu okamžitý lekársky zásah.

V  Protokole je tiež uvedené, že až u 84 percent testovaných sa prejavili rôzne neželané a „neočakávané“ reakcie. Najmä mladí ľudia, ako aj mnohí z tých, ktorí boli vakcínou očkovaní  po druhý raz, informovali o tom, že sa u nich prejavili veľmi nepríjemné reakcie, ktoré im sťažovali každodenný života a preto museli brať lieky proti bolestiam.

Testovania vakcíny sa zúčastnilo 18 000 ľudí a tá spôsobila efektívnu ochranu len u 154 osôb – čo je menej ako jedno percento očkovaných.