Strach z utečencov: Čoraz viac Nemcov navštevuje psychiatrov!

30.09.2017 11:13

Migranti, ktorí prišli masove v posledných rokoch, nie sú integrovateľní a kancelárka ignoruje obavy občanov z nich. Situácia s migrantami v Nemecku je čoraz konfliktovejšia a napnutejšia.

Viackrát som nielen  v blogoch o tom písal a kritizoval utečeneckú politiku.

Konečne sa v tomto duchu odvážila informovať ľudí aj „kacelárkina televízia“ – ZDF.

16.9. o tom hovoril v diskusnej relácii ZDF známy psychiater CH. P,. Dogs a potvrdil to, čo som uviedol ako titulok a fakticky doslova potvrdil aj to, čo som uvádzal o utečeneckej problematike v minulosti.

Väčšina azylantov v Nemecku (ale aj inde v EÚ) je neintegrovateľná a nikdy ani nebude!

Účet za svoju pochybnú a vyslovene nezodpovednú azylovú politiku Merkel dostala teraz od voličov.

Každý, kto ju ešte pred nedávnom za to kritizoval, bol jej spolubojovníkmi označeny buď za chorého alebo za extrémneho pravičiara, ktorý narúša chod spoločnosti a jej škodí!

Časy sa ale menia a aj postoje mnohých politikov a veľkej časti obyvateľstva voči Merkel sa zmenili. Jej slogan: „Willkommenskultur“ je mŕtvy

Psychiater Dogs v ZDF povedal:

„Migranti so svojím šialeným potenciálom násilia predstavujú načasovanú bombu, ktorá je vždy niekde medzi nami.“

Tiež povedal, že naše hrdinské prehlasovanie po každom krvavom islam-teror atentáte, že nemáme strach, bolo len opakovaním toho, čo nám predspievali politici typu Merkel. V skutočnosti, ale má strach každý.

Týmto nanúteným heslom nás politici chceli len uchlácholiť a oklamať, ale nebrali nás vážne.

Politici nechodia na stanice, necestujú vlakmi a autobusmi ani metrom a nechodia sa prechádzať, či joggovať do verejných parkov, kde hrozí vždy potenciálne nebezpečie teroru  a ani nežijú dom pri dome s utečencami, ako my bežní občania. Preto politici ako Merkel nemajú a nepoznajú tieto strachy.

Merkel sa dlho dávala ako bohyňa istoty a bezpečnosti a tým klamala a len upokojovala ľudí, ale nič neriešila. Dlho sa jej to darilo a mnohí Nemci sa dali ľahko klamať. Teraz to končne prasklo a aj AfD ľuďom ukázala, že v otázke správnej utečeneckej politiky je kancelárka, ale aj takmer všetci Zelení politici, totálne inkompetentná.

Ten, kto v minulosti povedal, že sa treba zamyslieť nad tým, či nie nutná zmena individuálneho azylového práva, lebo to takto ďalej nejde, bol ihneď patologizovaný vedúcimi politikmi okolo Merkel a stigmatizovaný ako pravicový extrémista.

Dogs povedal, že takí ľudia nie sú ani vpravo ani vľavo, ale jednoducho majú strach a sú zneistení obrovským počtom utečencov v Nemecku ( predstavte si, že by v SR bolo v počte na milion domácich toľko utečencov ako v Nemecku. Oficiálne je v Nemecku 1,5 milión utečencov a Nemcov okolo 80 milión, to je ako keby v SR bolo asi 120 000 utečencov. Čo si myslíte, ako by reagovali naši ľudia potom?).

Dr. Dogs prezradil aj toto:

„Ku mne prichádza mnoho ľudí k ošetreniu v dôsledku neistoty a strachu z utečencov a trpia preto na ťažké poruchy a boja sa vychádzať na ulicu, lebo sa všade cítia ohrození.

A cítia sa politikmi ako Merkel úplne zradení.“

O tomto kancelárka neprerečie ani jediné slovko, hoci to musí dobre vedieť. A v Nemecku je veľa psychiatrov, veľa „Dogsov“, ktorí robia to isté čo Dogs a snažia sa takým ľuďom pomáhať, čo neraz nie je možné, lebo nejeden z nich sa premenil na „chodiaci strach“!!!

Aj v SR je niekoľko dôležitých hlupákov a niekoľko naivných hlupáčikov, ktorí  ľudí majúcich kritické pohľady na utečencov označia hneď za xenofóbov, pričom títo hlupáci nikdy nežili uprostred utečencov a nemajú s nimi žiadne skúsenosti.

Ja sám som zažil niekoľko kritických situácii s utečencami, kde som sa cítil ohrozený.

A Dogs v ZDF otvorene povedal aj:

Migranti nechápu naše hodnoty a naše pohľady na svet – sú neintegrovateľní. Okrem toho je masová migrácia do Nemecka veľmi pochybná, lebo k nám prišlo množstvo mladých mužov so šialeným potenciálom kriminálneho násilia. Psychológia vychádza z toho, že osobnosť človeka sa plne vytvorí najneskôr do 20. roku, ale často je už vo veku 12 až 15 rokov vytvorená a uzavretá.

Charakter, temperament, hodnoty a vlastnosti sa potom už spravidla nemenia. Preto títo ľudia z iného sveta už nikdy viac neprijímu naše hodnoty a našu kultúru. Preto sú aj naše integračné školenia a kurzy len absurdnou naivitou. Nemôžeš ich nijako integrovať. Môžeš ich naučiť našu reč, ale nie našu kultúru a už vôbec nie naučiť ich plne rešpektovať našu religiozitu.

Prišli k nám ľudia, ktorí vyrastali a žili v krvavých vojnách. Mnohí z nich sami bojovali a zabíjali bez milosti iných, neraz aj vlastných, ktorí bojovať nechceli. Tu nemôžeš nič viac zmeniť“

Presne to je problém a za ten z veľkej časti sú zodpovední politici ako Merkel.

Ale veľkú časť viny nesie Západ a predovšetkým USA, lebo ten týchto ľudí štval, uštval a vojnami ničil v ich krajinách a ich potenciál násila voči nám len stupňoval.

Všetko sa malo riešiť s utečencami úplne inakšie a predovšetkým predvídavo – dávno predtým ako vyrazili k nám „dobíjať Európu“ a mstiť sa na nás.