Strach a zneistenie obyvateľov EÚ je úmyseľným produktom politikov

23.02.2019 22:41

Každodenne sme klamaní a podvádzaní mienkotvornými mainstream-médiami a istými politikmi. Preto je dôležité, aby existovali nezávislé blogové platformy, ktoré hovoria a šíria pravdu a nedajú sa kúpiť a zapredať ako početné médiá v EÚ.

To, že politici šíria strach a zneistenie medzi obyvateľmi, aby ich potom mohli ľahko manipulovať, povedala pred časom pre jeden nemecký magazín aj veľmi dobre známa a obľúbená nemecká grófka z bavorského mesta na Dunaji, Regensburgu, Gloria von Thurn und Taxis. Tiež povedala, že to je ich politickým cieľom. Budúcnosť Nemecka vidí pesimisticky. Dodám, že to platí aj pre celú Európu.

Grófka Gloria je presvedčená, že Nemecko smeruje do ďalšej diktatúry. Tým nepriamo vyslovila obavu z toho, že ďalšia diktatúra môže byť podobná s tou predošlou, a tou bola diktatúra nacizmu za Hitlera. Jej slová sú jednoznačnou kritikou politiky kancelárky Merkel. Otvorene ju kritizuje najmä za jej katastrofálnu utečeneckú politiku.

Na otázku v akej miere zmenil priliv utečencov Nemecko povedala:

„Všetko bolo nielen zle organizované, ale voči obyvateľstvu aj zle odkomunikované.“

Inými slovami to znamená, že národ bol neinformovaný o faktoch a teda klamaný a podvádzaný.

Grófka poukázala aj na to, že Nemecko sa dnes neustále zaoberá otázkami, ktoré s jeho kultúrou a s jeho spôsobom života nemajú vôbec nič spoločné.

Doplním to tak, že Nemecko zanedbáva svoje vlastné, ako aj celoeurópske problémy na úkor domáceho obyvateľstva, a to neospravedlniteľným spôsobom.

Táto žena si zaslúži obdiv za svoju nebojácnosť a nebezpečnú otvorenosť. Lebo určite si neurobila priateľov vo vládnúcich kruhoch a v kúpených médiách. Na druhej strane povedala ale len to, čo si myslia aj niektorí politici v Nemecku, ale nemajú odvahu to vysloviť.

Mimochodom, Regensburg je fascinujúce nádherné mesto, so starou rímskou históriou. Písal som o ňom viackrát. Prísť do Regensburgu a môcť hovoriť s neobyčajne inteligentnou grófkou Gloriou, je zážitkom pre každého žurnalistu, ktorý má k nej prístup.

Na záver toľko, že takzvané Leitmedien v Nemecku strašia a zavádzajú verejnosť ako len môžu a niektoré slovenské média ich v mnohom len kopírujú. Každý deň je verejnosť krmená množstvom mediálnych lží a poloprávd. Mocenské elity Západu a ich prisluhovači nás pomocou takých médií manipulujú, klamú a zotročujú.