Štát zabudol, že sme „zaočkovaní“ všetci: Sme „zaočkovaní“ vakcínou slobody a ľudských práv

03.11.2021 22:13

Dlho platilo ako absolútna demokratická samozrejmosť, že od narodenia žijeme všetci bez rozdielu v rovnoprávnej solidárnej spoločnosti. Slobodu a ľudské práva máme všetci rovnako zaučené takpovediac už od kolísky. Máme ich preto, lebo sme občania a preto, že sme ľudia rešpektovaní našimi demokratickými zákonmi.

Odrazu to ale neplatí a štát nám diktátorsky vtĺka do hláv, že solidárna spoločnosť je len pre tzv. rozumných – v tomto prípade devótne poslušných a že len títo môžu užívať demokratické privilégiá, hoci tieto sú ústavne zaručené pre všetkých občanov, to znamená aj pre tých, ktorí sa v prípade očkovania proti korone mýlia a či údajne sa mýlia.

Ak žijeme naozaj v právnom a demokratickom štáte, tak v ňom nemôže a nesmie platiť,  že privilégiá dostane len ten, kto si ich musí  nejakým spôsobom zaslúžiť, lebo v opačnom prípade ich nedostane, prípadne ak ich má, tak mu ich štátna moc jednoducho odoberie.

Tieto privilégia sú ochranou a zárukou pre každého z nás, že štát nemôže s nami svojvoľne zaobchádzať a nás šikanovať. Ak tak robí, tak máme demokratickú justíciu, ktorá nás proti svojvoľnej a autokraticky konajúcej moci štátu chráni a ochraňuje, pravda tak koná len vtedy, ak nie je koruptná a štátu poplatná.

Arogantná štátna moc zabudla čo naozaj sú ľudské práva a pranieruje všetkých tých, ktorí sú voči očkovaniu proti Covidu z ich pohľadu oprávnene skeptickí, ako nepriateľov štátu a spoločnosti.

Naše štáty sa stali stali štátmi pandémie, kde pandémia, resp. tí, ktorí sa stali jej apoštolmi diktátorsky určujú čo je pre nás dobré a čo nie.

Kto sa nechce dať očkovať, tak tomu hrozia tresty (oficiálne sa hovorí o zvyšovaní tlaku na neočkovaných) a spoločenská stigmatizácia.

Veľká časť očkovaných ho pokladá za škodcu a takpovediac za asociálneho vyvrheľa spoločnosti. Tak totiž reagujú všetci tí, ktorí rýchlo podľahli neprestajnej očkovacej propagande štátu a mainstreamu a rýchlo nekriticky prebrali ich názor. Stali sme sa všetci cez pandémiu už teraz "večnými" rukojemníkmi štátu?

Veľa tomu nasvedčuje!