Stanislav Tillich, CDU, ministerský predseda Saska, sa postavil proti kancelárke Merkelovej vo veci islamu

29.01.2015 21:53

 

Stanislav Tillich je pôvodom lužický Srb - maturoval na Sorbische Oberschule v meste Bautzen - a ovláda perfektne svoju rodnú reč, lužickú serbštinu. Na islam má celkom iný názor ako Angela Merkelová a pred niekoľkými dňami , na rozdiel od svojej šéfky, ktorá tvrdí, že islam patrí k Európe, vyslovil v nemeckom Bilde opačný názor. 

Povedal, že moslimovia sú v Nemecku vítaní a môžu tak, ako každý, slobodne vyznávať svoje náboženstvo, to ale podľa neho neznamená, že islam patrí k Európe. Tillich ďalej v tejto veci v Bilde povedal: "Väčšina moslimov si osvojila hodnoty, ktoré naša európska kultúra vyznáva a žije podľa nich. Ale ľudia v Nemecku majú obavy pred islamom, lebo sú aj takí moslimovia, ktorí v mene islamu zabíjajú a dopúšťajú sa teroristických aktov. Moslimské organizácie v Nemecku to však môžu ovplyniť, a tak môžu znížiť také obavy našich občanov, ak budú jednoznačne formulovať a hlásať, že ide v takých prípadoch o zneužitie islamu."

Tillich apeloval na moslimské organizácie  Nemecku, aby vyslali ako signál jasné slová proti salafistom a proti takzvanej moslimskej šária-polícii v nemeckých uliciach.

 

Môj komentár:

 

Stanislav Tillich jasne povedal to, čo si myslia i hovoria viacerí jeho CDU kolegovia a takmer všetci jeho CSU kolegovia. A pravdepodobne si to myslí aj sama kancelárka Merkelová, ale je príliš opatrná a zbabelá, aby to priamo povedala, hoci práve najvyššia autorita nemeckého štátu by to mala dôrazne vysloviť. Veď predsa prisahala na ústavu, že urobí všetko preto, aby odvrátila škody od nemeckého národa. Keď však v tejto veci mlčí, tak sa stáva krivoprísažníčkou. 

Každý politik - je medzi nimi veľa SPD politkov - ktorý tvrdí tento nezmysel o islame, ako o súčasti Európy, buď úmyselne klame, alebo nepozná dejiny Európy. 

 

Treba vedieť nasledovné historické fakty o islame a Európe:

 

V priebehu ostatných dvoch tisícročí prišiel islam do Európy dvakrát a zakaždým s vytaseným mečom. V oboch  prípadoch išlo o krvavé podmaňovanie európskych území a európskych národov. Zároveň bolo cieľom islamských bojovníkov premeniť kresťanskú Európu na Európu islamu. 

V prvom prípade to boli Arabi, ktorí v roku 711 vojensky prenikli na Iberský polostrov a ho prakticky celý dobyli a nebyť hrdinských Frankov, ktorých nedokázali poraziť a preniknúť na ich územia, tak by sme dnes boli už dávno všetci v Európe násilne islamizovaní. Napokon to boli kastílski králi, Izabella a Ferdinand, ktorí Arabov v roku 1492 porazili pri Granade - ich poslednej bašte na európskej pôde -  a zahnali ich späť do Afriky. 

V druhom prípade to bolo na opačnom konci Európy, keď islamskí Turci dobyli v roku 1453 Konštantinopol, hlavné mesto kresťanskej Byzancie a postupne obsadili celý Balkán a takmer dobyli aj Viedeň, čo by bolo znamenalo koniec kresťanstva v Európe. Po porážke pri Viedni v roku 1683, keď Turci konečne boli na hlavu porazení, bola Európa po druhý krát oslobodená od hrozby islamu. 

Takže toto je všetko, čo islam "urobil" pre Európu. A nebolo to pre jej dobro, ani pre jej kultúru. Preto islam absolútne nepatrí do Európy. Neprispel ničím pre rozvoj jej kultúry !!!

Platí presne to, čo povedal saský Slovan, Stanislav Tillich a ja to doplním nasledovne: 

Chceme v toleranci akceptovať moslimov, ktorí do Európy prídu žiť, ak sú mierumilovní a nenosia v srdci nenávisť k našej kultúre a ku kresťanstvu, ale ich odmietame, ak sú netolerantní a chcú prenášať do našej spoločnosti svoje vlastné zákony a pravidlá a naviac ešte hlásajú, že zákony islamu majú byť aj pre nás nad zákonmi demokracie európskeho charakteru.