SR pozor! Nemecko už prehralo s islamom a platí za všetko. Je len na posmech azylantom

03.01.2019 21:47

Nemecko sa chytilo do vlastnej pasce. Je neschopné riešiť obrovské problémy, ktoré si samo spôsobilo s azylantami. V spleti svojich komplikovaných zákonoch sa nevyzná (a či sa nechce vyznať?) a zamotáva sa do nich čoraz viac.

Azylanti a ich právnici ich poznajú oveľa lepšie a vedia ich dokonale využiť vo svoj prospech. Medzičasom moslimovia v arabských krajinách vyzývajú moslimov na „pochod“ na Európu. V obehu sú tisícky letákov, ktoré vysvetlujú, ako skvele môžu v Nemecku žiť a pritom „nepohnúť ani len prstom“.

O.i. je tam uvedené – Integrácia? Žiadny strach pred ňou! Ženy? To je ľahká korisť! Peniaze? Žiadny problém – dajú vám ich! Vyhostenie? To sa vám nestane!

Ďalej je podrobne opísané, ako si azylant môže zariadiť v Nemecku komfortný život bez námahy. Nemecko je v arabskom svete považované za slabé a bezmocné a za krajinu porazenú, ktorá ochotne platí všetkým, ktorí v nej šíria islam.

To je neuveriteľné a zahanbujúce.

A nerobia nič proti tomu ani tí politici, ktorí sú proti islamizácii Nemecka a proti rastúcej záplave azylantov. Kritizujú to síce, ale viac nič. Napr. Seehofer, Lindner. Jedine AfD je obranným valom Nemecka. Pokiaľ ale nemá 51 percent, tak zmôže len málo.

Nemci sú v takom stave akoby sa nachádzáli v pokročilej agónii – sú ako zhypnotizovaný zajačik pred hadom, ktorým sa nechá zhltnúť, hoci mal možnosť ujsť a tým hadom je v tomto prípade islam a azylanti. Je možné, že keď už bude „zajčik v hadovi“, tak bude nariekať a ľutovať, že nedal AfD 51 percent, keď ešte mohol.

Moslimovia vidia svoju ružovú budúcnosť v Európe (na ktorú si vždy brúsili zuby, celé stáročia, odkedy prvý raz vložili nohu na náš kontinent) a primárne v Nemecku.    

Na arabskej platforme almatareed.org, ktorá má niekoľko desaťtisíc členov, možno najsť mnoho informácií o Nemecku. Najdôležitejšie sú však tie, ktoré presne popisujú, čo očakáva moslimov-azylantov v Nemecku. Informácie sú dostupné len tomu, kto je na platforme oficiálne prihlásený a je moslim.

Návod, ako „dobyť“ Nemecko sa začína obrázkom, znázorňujúcim najrýchlejšiu a najistejšiu cestu do neho. Sú na ňom označené štáty, cez ktoré treba ísť, ktoré sú bezpečné. Ostatné, ktoré sú proti islamizácii, sú označené ako nepriateľské, medzi nimi aj SR.

V ďalšej časti je oznámené, že v Nemecku sa moslimovia vôbec nemusia integrovať, dôležité je len to, aby sa neustále držali na Korán a len na svoju kultúru a tradície. Nasleduje podrobný rozpis toho, kde a koľko peňazí v Nemecku dostanú.

Týmto tzv. azylantom je v letáku odporučné, aby sa v Nemecku obrátili na organizáciu Milli Görüs (Národný pohľad), ktorá im vo všetkom pomôže. Tá sa sama označuje ako islamská – v skutočnosti ale ide o islamistickú. Má po celom Nemecku, ale aj v iných krajinách, početné pobočky. Spolkový úrad pre ochranu ústavy označil organizáciu za nepriateľa demokracie. Napriek tomu Berlín nie je schopný ju zakázať a nariadiť jej rozpustenie.

Niet preto divu, že Nemecko je pre moslimov len na posmech a že si robia vtipy z jeho exkutívy a smejú sa z toho, že im nemecký štát všetko financuje a jeho občania na to poslušne pracujú.

Ak sa nič nezmení, tak toto je budúcnosť našej Európy, ktorá ale už viac nebude naša a už v žiadnom prípade nebude Európou našich detí!