Sprisahanecký kriminálny gang z Demokratov i Republikánov pracuje na odstránení Trumpa

05.05.2018 23:38

Prezident Trump a jeho politika je jeho protivníkom obrovským tŕňom v oku. Ide o vysokých politikov, o dôležitých príslušníkov FBI, CIA a pracovníkov Ministerstva Justície, ktorí spolu s Robertom Muellerom robia všetko preto, aby prezidenta za každú cenu odstránili z jeho úradu. Využívajú na to všetko možné aj nemožné, ako napr. údajne „spojenectvo“ Trumpa s Putinom, ktoré vraj poškodzuje záujmy USA, či údajné aféry Trumpa s rôznymi pochybnými ženami, atď.

Fakt, že prezidenta Trumpa chcú tieto kruhy zničiť, to povedal a potvrdil aj bývalý dôstojník CIA Kevin Shipp, ktorý vyhlásil, že ide o „palácovú revolúciu“ proti demokraticky zvolenému prezidentovi USA, a to takých rozmerov, ako ešte Spojené Štáty nikdy nezažili.

Shipp:

„To, čo všetko tieto kruhy teraz robia proti Donaldovi Trumpovi je neuveriteľne hrozné a watergate aféra s bývalým prezidentom Nixonom bola proti tomu len smiešna epizóda.“

Shipp a niekoľko ďalších bývalých špičkových spolupracovníkov CIA, NSA, FBI a Ministerstva Justície, ktorí sa nenechali skorumpovať zmieneným kriminálnym protitrumpovským gangom a poznali všetky súvislosti v tejto záležitosti, zvolali pred niekoľkými dňami tlačovú konferenciu. V jej rámci požiadali generálneho prokuratúra USA Jeffa Sessionsa, aby podal žalobu  na niekoľkých členov bývalej  vlády Baracka Obamu, lebo sa dopustili voči Trumpovi a jeho tímu viacerých kriminálnych činov.

Shipp k tomu povedal:

“V súčasnosti máme do činenia s revoltou proti Trumpovi ako prezidentovi USA a proti jeho vláde. Ľudia vo vedúcich funkciách v CIA, FBI a na Ministerstve Justície robia zákerné protištátne aktivity len preto, aby prezidenta zničili.“

Niečo podobné sa v USA neudialo od čias prezidenta Johna F.Kennedyho. Zákerný boj proti Kennedymu vtedy viedol šéf CIA Allen Dulles. Americký prezident vtedy chcel zlomiť absolútnu moc CIA a túto zločineckú organizáciu „vyčistiť“ a dosadiť do nej svojich ľudí.

Vieme dobre ako to skončilo – zavraždením prezidenta. A veľa Američanov je presvedčených, že v tom mali prsty ľudia z CIA a FBI.