Spolkový úrad ochrany ústavy dostáva črty Honeckerovej Stasi – zásluhou Merkel

22.01.2019 23:30

Podľa informácii nemeckého Focusu sa Spolkový úrad ochrany ústavy rozhodol preverovať, sledovať a „špiclovať“ AfD len na základe vyhodnotenia podkladov ľavicových extrémistov Antifa. To je neobyčajne pozoruhodné.

Za kancelárstva Helmuta Kohla boli títo extrémisti vyhlásení za nepriateľov štátu. Okrem toho časti Antifa sú tiež pod „drobnohľadom“ Spolkovej kontrarozviedky.

Focus ale „zabudol“ spomenúť, že prsty v tejto antidemokratickej aktivite má aj sama kancelárka, ktorá tvrdila na základe jedneho videa z dielne Antifa, že počas demonštrácií v auguste uplynulého roku v Drážďanoch masy rasistov a neonacistov  prenasledovali úbohých migrantov.

Na tomto 19 sekundovom videu ale nebolo nič také vidieť. Len to, ako jedna osoba bežala za inou osobou po ulici, pričom obom bolo vidieť len chrbát.

Keď potom Hans-Georg Maaßen, vtedajší šéf Spolkového úradu ochrany ústavy kancelárku nepriamo označil za luhárku, tak sa do neho obuli vehementne promerkelovské médiá a jej politickí „pätolízači“ a urobili z neho tajného prívržencu AfD a napokon bol zbavený svojho úradu.

To všetko sú ale metódy Honeckerovho štátu, kde dlho žila aj Merkel a kde si užívala obrovské výhody.

Ak by bol teraz Maaßen ešte vo svojej pozícii, tak by v žiadnom prípade nedovolil svojou kontrarozviedkou sledovať demokratickú stranu AfD.

Merkel si sľubuje od tohto kroku, že preferencie AfD klesnú. Blížia sa predsa krajinské voľby.