SPÖ politik: Kancelár Kurz je elitná prostitútka neonacistov

15.02.2019 17:50

Autorom tohto hanebného a urážlivo difamujúceho označenia rakúskeho kancelára Kurza je popredný korutánsky SPÖ politik Hannes Köberl, ktorý to uviedol pred krátkym časom na sociálnych sieťach.

Hannes Köberl to vyjadril nasledovne:

„Kurz ist Nobelhure der Neonazis“.

Predtým boli na sociálnych sieťach ešte tieto riadky od neho:

„Len z čistého oportunizmu robí Kurz a jeho strana štvavú politiku proti utečencom a cudzincom. Dali extrémnej pravici k dispozícii políciu, armádu i bezpečnostné služby….“

Köberl akoby si nechcel uvedomiť, že veľká väčšina Rakúšanov si želala práve túto vládu, ktorá je teraz vo Viedni. A Kurz má ako kancelár najvyššie preferencie u obyvateľstva od čias Bruna Kreiskeho.

Na takýto difamujúci primitivizmus neprišla od Sebastiana Kurza žiadna reakcia. Je príliš inteligentný a rozvážny na to, aby sa spustil na takú absolútne nízku úroveň.

Reagoval ale generálny sekretár ÖVP Karl Nehammer:

„Týmto bol dosiahnutý najnižší bod nízkosti vo vyjadrovaní politika. Pýtam sa, kedy sa konečne Pamela Rendi-Wagner, šéfka SPÖ  prebudí zo svojho hlbokého zimného spánku a pri takýchto škandáloch tvrdo zakročí, alebo či to bolo s jej súhlasom a bude podobné akcie naďalej podporovať?“

Mať na čele štátu takú vynikajúcu a múdru osobnosť, akou je Sebastian Kurz, je len zbožným želaním väčšiny Nemcov i Francúzov a predpokladám, že aj veľkej  väčšiny Slovákov.