Špinavý obchod so zdravím ľudí! Neuveriteľné priznanie: USA úrad FDA teraz na súde výslovne priznal, že lekári môžu liečiť Covid ivermectínom

16.08.2023 15:34

Žiadny liek nebol v posledných rokoch predmetom toľkých klamstiev a dezinformácií ako ivermectín. Antiparazitárny liek, ktorého vývojár dostal v roku 2015 Nobelovu cenu za medicínu, bol zosmiešňovaný ako „odčervovač koní“, hoci antivírusový účinok (samozrejme s primeraným dávkovaním pre ľudí, nie pre kone) je známy už dlhý čas.

 

Teraz FDA – USA úrad pre kontrolu liekov a potravín - musel konečne priznať svoju  dlhodobú dezinformačnú kampaň:

 

Pred súdom prehlásil, že proti liečbe Covid-19 ivermectínom nemá žiadne námietky.

 

V Austrálii bol zákaz ivermectínov zrušený v máji, ale v USA taký zákaz nikdy nebol. Avšak FDA, úrad, ktorý má, samozrejme, aj osobitný vplyv na EÚ, sabotoval a odmietal používanie ivermectínu. Možno oprávnene predpokladať, že v hre boli veľké peniaze smerujúce od producentov pochybných vakcín proti Covidu do FDA.

 

Ako na súde povedal právnik FDA:

"FDA výslovne uznáva, že lekári majú právomoc predpisovať ivermectín na liečbu COVID."

 

Skutočnosť, že FDA teraz ustupuje pred súdom, má obrovský vplyv na pacientov, hovorí Peter McCullough. Lekári, nemocnice či lekárne totiž už fakticky nemôžu odmietnuť pacientov, ktorí sa dožadujú liečenia Covidu s ivermectínom.

 

Aj v Rakúsku prebehla intenzívna kampaň proti predpisovaniu ivermectínu. Viacerí lekári ho však tajne odovzdávali pacientom a používali ho na ich liečbu bez toho, aby o tom hovorili. Pretože osobné následky by boli príliš vážne. Liek je povolený v Rakúsku len na zapareniny alebo akné.

 

V Rakúsku bol ivermectín veľmi rýchlo spolitizovaný, a to najmä preto, že Herbert Kickl (ako jeden z mála politikov v EÚ) uvážlivo a veľmi ofenzívne poukázal na jeho účinok a na jeho výhody. To vyústilo do nevídanej mediálnej kampane. Ich propagandistický charakter je teraz konečne odhalený.

 

Mnoho ľudí v USA a na celom svete na sociálnych sieťach sa právom pýta:

 

Koľko ľudí by teraz žilo, keby namiesto vakcín bol koronu liečil ivermectín? Pozadie masívnej kampane proti ivermectínu muselo byť celkom jednoduché:

 

Big Pharma chcela predať svoje vakcíny. Vládni politici a médiá toto želanie nasledovali.

Ako povedal jeden používateľ: „Ivermectín urobil vakcínu zbytočnou. Preto sa proti veľmi lacným prostriedkom bojovalo, boli popierané, zakazované – úradnými orgánmi. Zločin."