SPD sa vyhráža Maaßenovi za jeho vyjadrenie k Stracheho afére

21.05.2019 21:24

Keď si už ani Maaßen nemôže dovolit bez rizika vyjadriť slobodne svoju mienku, čo potom obyčajní ľudia, ktorí sa opovážia súhlasiť verejne s tým, čo povedal!

Hans-Georg Maaßen CDU povedal, že Strache-videonahrávka je absolútnym porušením tabu ľavicovo-extrémistickymi aktivistami. Pre nich – podľa neho – platí motto: Ak bojujeme proti pravici, tak môžeme  použiť akékoľvek prostriedky.

Pre neho je niečo také ale odsúdeniahodným aktom.

Bývalý prezident Úradu pre ochranu ústavy Maaßen kritizoval v tejto súvislosti aj spoluprácu nemeckých médií pri prelomení tohto tabu a kritizioval aj to, že videonahrávku uverejnili.

Za to čo povedal, bol však okamžite kritizovaný viacerými politikmi SPD i Ľavice. Popredná politička SPD Eva Högl povedala, že to čo vyhlásil Maaßen prekračuje hranice a musí preto počítať s konzekvenciami.

Šéfka Ľavice Katja Kipping vyhlásila cynicky:

„Herr Maaßen ist vermutlich das am besten bezahlte Sicherheitsrisiko im deutschen Beamtenapparat“ – „Pán Maaßen je pravdepodobne najlepšie platené bezpečnostné riziko v nemeckom úradníckom aparáte“.

Taká výpoveď je nehanebným prekrútením reality a faktov.

Nie Maaßen je bezpečnostným rizikom, ale celá utečenecká politika vlády, ktorú všemožne podporovala Ľavica, bola maximálnym možným rizikom a v konečnom dôsledku znamenala rozklad tradičných hodnôt kresťanskej kultúry, umožnila agresívnu rozpínavosť politického islamu u nás, ako aj dočasné aktivity samozvanej šária-polície v  nemeckých veľkometách, ktoré sa môžu kedykoľvek obnoviť. A umožnila aj ďalšie sprievodné negatívne javy, ktoré sme predtým nepoznali.