Španielsky premiér Sánchez a jeho vláda kooperujú s George Sorosom. Prenechajú Španielsko Maroku?

28.11.2020 23:38

Ako premiér Španielska sa Pedro Sánchez, šéf španielských socialistov stretáva oveľa častejšie so Sorosom, ako s Pablom Casadom, šéfom Partido Popular, najsilnejšej opozičnej strany.

Sánchezove stretnutia so Sorosom sa konali utajene – španielske média o nich neinformovali ani slovom.

Mainstream nepíše ani o tom ani jediné slovo, že na Kanárskych ostrovoch prebieha v súčasnosti obrovská marokánska invázia, ktorú španielska vláda pripustila.

A nielen to – minister vnútra Marlasca prepustil (vyhodil?) šéfa Guardia Civil na Kanárskych ostrovoch, a to len preto, lebo tento žiadal Madrid o pomoc a policajné posily.

Čo zúfalých obyvatelov Kanárskych ostrovov potom ešte viac rozhorčilo a zneistilo, bolo prepustenie zatknutých 230 Marokáncov hneď na nasledovný deň.

Propaganda socialistickej vlády v Madride vtĺka Kanárčanom do hlavy, že musia byť solidárni s úbohými utečencami, ale neprezradí im, že z Maroka sa na cestu vypravili s množstvom peňazí a vybavení s najmodernejšími mobilnými telefónmi.

Zvláštna zmena v myslení španielskej vlády nastala po viacerých stretnutiach Sáncheza a Sorosa.

Predtým, ak nejakí Marokánci pristali na brehoch Kanárskych ostrovoch, tak boli odtransportovaní na Iberský polostrov. Teraz, keď  migračná vlna záhadným spôsobom akoby zachvátila takmer celé Maroko, tak migranti na príkaz Madridu ostávajú na Kanárskych ostrovoch.

Mnohí Španieli sú si istí, že to súvisí s tým, Maroko si už dávno robí nárok na Kanárske ostrovy (o čom sa v Európe nehovorí) .

A Madrid, ktorý usilovne šíri paniku a strach pred Covidom a dúfa na zázračnú  vakcínu, tak vôbec sa nestará o to, či tisícky „utečencov“, ktorých na Kanároch neustále pribúda, neprinášajú so sebou koronu (čo je viac ako isté) a nešíria ju ďalej.

V  Európe sa takisto necháva bez povšimnutia to, že rozprávkovo bohatý megamilionár Mohamed IV., kráľ Maroka, neprestajne zbrojí a posilňuje armádu. Napríklad od januára bude mať marocké letectvo k dispozícii do 100 vysokomoderných amerických vojenských lietadiel F22 .

Naproti tomu má Španielsko len 70 lietadiel, typu Eurofighter, aj to len na kontrolu svojho vzdušného priestoru.

Okrem toho USA vyzbrojili Maroko aj s veľkým počtom moderných tankov.

Mohamed IV. nezabudol na potupu, ktorú Maroku pripravili Španieli v roku 2002, keď mu vojensky odobrali ostrov Perejil a vztýčili tam španielsku zástavu.

Zatiaľ odštartoval len „mierovú“ inváziu a po Kanárských ostrovoch, môže podobne atakovať Andalúziu, kde sa taká invázia začala už dávnejšie. A z pohľadu Mohameda IV. ide len o dobytie toho, čo islamu voľakedy patrilo.

Španielsko sa stáva podľa plánov Sorosa jednym  z najvýznamnejších modelov tzv. otvorenej etnicky zmiešanej spoločnosti. A korona takýmto modelom v ydatne napomáha.

Ostáva dúfať, že roduverní Španieli sa rozpamätajú na rok 1492, keď slávny španielsky katolícky kráľovsky pár – Izabela, Ferdinand - a jeho armáda ukončili viac ako sedem storočí trvajúcu okupáciu Španielska moslimskými Arabmi a prinavrátili celú krajinu späť do lona kresťanskej civilizácie.