Soros, UNO a digitálne koncerny zosilňujú boj proti slobode tlače a názorov

23.06.2023 15:14

Centralistické a globalistické organizácie od EÚ po WHO a OSN zintenzívňujú úsilie o dosiahnutie  dokonalej cenzúry, kontroly a potlačenia slobody prejavu. Podporuje to vážne politické zmeny, na ktorých má veľký záujem farmaceutický priemysel, digitálne skupiny a finančný kapitál.

 

Presadzujú sa rôzne očkovacie kampane, zmena stravovania z poľnohospodárskej na priemyselne produkovanú potravu, ako umelé mäso a iné nezdravé potraviny, vyvlastňovanie bytov a domov predpisovaním tried minimálnej energetickej spotreby a podobne, zákaz súkromných áut, atď. Zároveň dochádza k presunu moci z miestnych volených parlamentov a vlád na orgány ako WHO, WEF, EÚ alebo OSN.

 

EÚ čoraz viac rozširuje svoje cenzúrne opatrenia s cieľom zabezpečiť svoju  politiku a zabrániť tomu, aby boli občania EÚ informovaní nezávisle. Rovnako tak WHO má dostať ďalekosiahle právomoci, ako nariadenie cenzúry prostredníctvom novej zmluvy o pandémii a novely Medzinárodných zdravotných predpisov.

 

WHO práve zamestnala Vanessu Kerry, dcéru ministra zahraničia v Obamovej administratíve, ako zástupkyňu generálneho riaditeľa so zodpovednosťou za „lobovanie na najvyššej úrovni“ pri „podpore a prijímaní odporúčaní WHO“.

 

OSN  nasadí na boj proti dezinformáciám s pomocou Big-Tech a organizácií financovaných Sorosom špeciálny  automatizovaný nástroj „overovania faktov“ (Tool) . Takže opäť sa presadzujú záujmy amerických miliardárov a veľkých korporácií prostredníctvom organizácií ako OSN.

 

V reakcii na „znečistenie informácií online“, čo OSN nazýva „globálnou výzvou“, spustil Rozvojový program OSN (UNDP) svoju platformu „iVerify“ na boj proti údajným online dezinformáciám a nenávistným prejavom.

 

To všetko už nemá nič spoločné so skutočnou demokraciou – sú to len reštriktívne opatrenia autokraticky sa správajúcich globálnych elít. Pre ne je demokracia len to, čo slúži ich záujmom – v tomto zmysle treba potláčať ako nedemokratické všetko to, čo im odporuje.