Šokujúca svedecká výpoveď kardiológa Dr. Petra McCullougha: Nemocnice vedome „vraždili“ pacientov, ktorí mali Covid

19.03.2024 21:30

Svetoznámy uznávaný kardiológ a vedec Dr. Peter McCullough odhalil svojim brizantným svedectvom skutočnú príčinu smrti pacientov, ktorí údajne zomreli na „Covid“.

 

Vo svojej obsiahlej odbornej výpovedi, ktorú urobil pred Novel Coronavirus Southwestern Intergovernmental Committee informoval o ohromujúcom počte úmrtí hlásených z nemocníc počas pandémie a po nej.

 

McCullough spôsobil obrovský rozruch, keď uviedol, že na samotný vírus nezomreli takmer žiadni pacienti. Prekvapenému grémiu predložil dôkazy, že takmer každý jeden pacient, ktorého príčina smrti bola uvedená ako "Covid", bol v skutočnosti "zavraždený" nemocnicou tým, že ho "liečila".

 

Podľa McCullougha čím viac pacientov v nemocnici usmrtili, tým viac peňazí nemocnice zarobili. Nemocnice dostali obrovské finančné stimuly, aby vystavovali protokoly o úmrtí v dôsledkiu Covidu.

 

„To je dôvod, prečo  k prakticky všetkým úmrtiam prišlo v nemocnici," svedčil McCullough.

 

Liek remdesivir je taký smrtiaci, že dostal prezývku „blízko smrti“ po tom, čo začal zabíjať tisíce hospitalizovaných pacientov s Covidom. Odborníci tvrdili, že Remdesivir zastaví Covid. Namiesto toho však zastavil funkciu obličiek a následne zničil pečeň a ďalšie orgány.

 

 

Ventilátory sa počas pandémie vo veľkej miere používali aj v nemocniciach a nemocnice a zdravotnícke orgány sa snažili získať ich viac. Len pár týždňov po tom ako WHO vyhlásenilo pandémiu sa však ukázalo, že bežnou praxou mechanickej ventilácie pacientov s Covidom je rozsudok smrti.

 

V New Yorku zomrelo 76,4 % pacientov s Covidom vo veku 18 až 65 rokov, ktorí boli umiestnení na ventilátor. Medzi pacientmi nad 65 rokov, ktorí boli na ventilátoroch, bola úmrtnosť ohromujúcich 97,2 %.

 

Odporúčanie, aby pacienti s Covidom ventilovali primárne mechanicky, prišlo od Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO).

 

Ventilácia pacientov s Covidom sa však neodporúčala ako opatrenie na záchranu pacienta. Bolo to urobené na ochranu zdravotníckeho personálu izoláciou vírusu vo ventilátore.

 

McCulloughovo vyhlásenie prichádza po nedávnom odhalení, že nemocničný personál dostal počas pandémie príkaz na eutanáziu pacientov, aby sa zvýšil počet „úmrtí na Covid“.

 

Unikli brizantné dokumenty, ktoré dokazujú, že nemocnice dostali príkaz na eutanáziu pacientov, ktorí boli pozitívne testovaní na COVID-19.

Oficiálne dokumenty pochádzajú od vládou financovanej Britskej národnej zdravotnej služby (NHS).

 

Brizantné údaje zo správy zverejnil austrálsky politik Craig Kelly. Dokumenty potvrdzujú predchádzajúce správy Slay News, že pacienti boli usmrcovaní, aby sa zvýšil počet „úmrtí na Covid“.

Dôkazy ukazujú, že desaťtisíce starších ľudí boli zavraždené, aby sa zvýšila úmrtnosť.

 

Príčina smrti bola potom označená ako „Covid“, čo naznačuje, že vírus zabíjal oveľa viac starších ľudí, ako tomu v skutočnosti bolo.

 

Teraz je na rade WHO, aby k tomu zaujala stanovisko a tiež Bill Gates a samozrejme aj politici, ktorí zavádzali absurdné a škodlivé korona opatrenia.