Edward Snowden bol ruským agentom a nikdy nebol tým, za čo sa vydával

09.07.2016 23:51

Edward Snowden je nehanebným luhárom a vôbec nemá a nikdy ani nemal tie schopnosti, ktoré predstieral a nemal žiadne tajné dokumenty veľkého významu, ktoré by prezradili celému svetu najväčšie tajomstvá NSA. Okrem toho bol celý čas, keď pracoval len ako rádový zamestnanec pre NSA len  ruským agentom a špiónom. V tej málo významnej pracovnej pozícii, ktorú zastával, nemal ani len najmenšiu možnosť dostať sa k tajným dokumentom obrovského významu, ako to všade rozprával.

Píšu  to odrazu a tvrdia západné mainstream médiá. Je to obrat o stoosemdesiat stupňov – veď ešte pred rokom tvrdili niečo úplné iné.

Okrem iného uvádzali aj to, aké obrovské škody vznikli cez Snowdena pre USA – vyčíslené boli na niekoľko sto miliard dolárov – pretože všetky tajné podklady, ktorých sa zmocnil, bolo potrebné prepracovať a stovky amerických špiónov bolo treba stiahnuť a  nahradiť inými.

Odrazu tie isté média ale píšu, že každému, ktorý sa čo len trochu vyzná vo svete tajných agentov a špiónov, musí hneď byť jasné, že Snowden bol od začiatku ruským špiónom, ktorý bol už dlho v službách ruskej tajnej služby.

Celkom jednoduchá otázka na tieto média musí teraz ale znieť nasledovne, lebo je to úplne explicitná logika:

„Ak je to tak, ako nám teraz múdro o tom vykladáte a nás poučujete, tak prečo ste o veci nepísali takto už od samého začiatku, keď sa prípad Snowden dostal po prvý krát do médií?“

Nakoľko Snowden bol úzko prepojený s Wikileaks šéfom, ktorým je Julian Assange a ktorého USA pokladajú tiež za svojho úhlavného nepriateľa, tak západné médiá aj o tom teraz píšu, že je – citujem doslova: viac alebo menej otvorenou fasádou Kremla, ktorý len opakuje ako papagáj Putinovu propagandu a preto sa jeho výpovede o Snowdenovi, ktorými podporuje všetky jeho klamstvá a výmysly, nedajú brať vážne.

Vážené milé médiá, tie, ktoré nám predkladáte takéto výpovede ako pravdu, tak ale potom ani vás nemožno brať vážne.