Slováci, voľme bezpodmienečne len proslovensky a proslovansky!!! Vždy a v každých voľbách!

15.03.2019 21:24

Dole je mail, ktorý som dostal zo Slovenska od človeka, ktorého si vysoko važim pre jeho idealizmus a nezištnú prácu pre národ slovenský – kiež by Slovensko malo veľa takých osobnosti.

Podobných mailov som dostal v predvolebnom období zo SR, ale aj z cudziny viacero……….

 

11.3.2019

Srdečne pozdravujem, vážený pán Roman Bednár

 

Prikladám ešte jednu prílohu. Článok by mal byť zajtra v HS. Absolvovali sme veľa rokovaní, Slováci sú však asi nepoučiteľní. Je to svojim spôsobom zúfalý pokus otvoriť im oči…………………..

S úctou   J……..

 

Moja odpoveď vzácnemu človeku , pánovi J………..

 

Vazeny pan J………..

dakujem za Vase riadky. Informacie, ktore ste mi poslali, sme odovzdali mnohonasobne dalej.

Moja asistentka ich

posielala na velky pocet mojich kontaktov k Slovakom doma i v cudzine.

V priebehu rokov mojich publicistickych i inych aktivit pre Slovakov doma i vo svete sa ich nazbieralo velmi vela. Pisu mi Slovaci z 23. státov.

Je to tak - Slovaci opakuju neustale svoje stare chyby a nevedia sa poucit ani z mudrosti svojich mudrych ludi (zial, ani tych niet vela) a ani zo svojej vlastnej historie a co je najhorsie, tak velka vacsina ju ani len nepozna!

Chybaju im velke osobnosti – velke vzory.

V SR nie su ani podmienky a ani tradicia na to, aby sa vobec mohli vyvinut.

A to iste plati aj pre prezidentskych kandidatov - ziadne velke osobnosti a viac menej len pokrivene, na karieristickych a materialnych hodnotach zalozene "charaktery".

Povodne som chcel napisat prispevok, ako by mala vyzerat osobnost idealneho prezidenta (som vyznavacom platonovsko-sokratesovskych hodnot - s primesou Ericha Fromma), ale potom som tuto ideu zavrhol, lebo malokto v SR ma zmysel pre idealizmus - ale len pre hmotarstvo, prospecharstvo a povrchnost.........Drvivu väcsinu Slovakov ovlada zavist a neprajnictvo - cest niektorým malo vynimkam!

Zial, na velky zial - od cias L. Stura sa v nich sotva co zmenilo k pozitivnemu........zial......

 

Srdecne Vas pozdravujem

Roman Bednár