Skvelá reč nemeckého poslanca Fiechtnera. Po nej ho polícia vyniesla z parlamentu ako rasistu

27.06.2020 23:51

Dostal som sa k celej reči Dr. Heinricha Fiechtnera, nezávislého poslanca Parlamentu Bádenska-Württemberska, ktorú mal  v stredu pri zasadaní Parlamentu.

Fiechtner je veľký nemecký patriot a húževnatý bojovník za udržanie kresťanskej kultúry v Európe. Včera som písal v HS o ňom v súvislosti so „stuttgartskou nocou“ (Hanba demokracie: Stuttgart – polícia vyviedla poslanca z rokovania, kritizoval politiku kvôli vyčíňaniu migrantov).

 

Tu jeho reč podávam celú v preklade a posúďte sami, čo je v nej rasistické:

 

„Aj napriek mojej šesťdesiatke sa denne učím nové a zbieram nové skúsenosti. Mimoriadnu novú skúsenosť a nový poznatok som nadobudol uplynulý víkend. Dozvedel som sa, že pojem „Partyscéna“ je nové geografické označenie pre arabský Maghreb.

Novým poznatkom pre mňa bolo aj to, že očividne išlo o nejaké nové korona-opatrenie, lebo „Partyscéna“ išla „oslavovať“ v Stuttgarte s kuklami na hlavách a vyzbrojená so železnými tyčami. Zrejme pre to, aby bol od nich za každú cenu dodržaný poldruha metrový odstup.

Ľavicovo-extrémistické a arabské bandy sú v našom Nemecku už dlhšie dobre známe. Prejavili sa účinne už viackrát v minulosti. Napríklad v Hamburgu, ale aj v Stuttgarte  pred niekoľkými rokmi. Politika sa len prizerala. A aj tentoraz v Stuttgarte sa politika s pôžitkom len prizerala ničeniu a potom následne prelievala krokodílie slzy.

Ak si predstavíme, že to, čo sa odohralo počas „stuttgartskej noci“ uplynulý víkend, by sa bolo stalo niekde na východe Nemecka a boli by pri tom  náhodne a nezúčastnene aj nejakí pravicoví extrémisti, tak na druhý deň by tam prišiel prezident Steinmeier, položil by tam vence, vinníci by boli hneď identifikovaní a prezident by sa postaral o nové tvrdé zákony proti pravicovým extrémistom.

V tomto našom stuttgartskom prípade sa ale len zaťato mlčí o tom, kto za tým všetkým stojí a ani len výkriky Alahu Akbar, ktoré zaznievali z radov všetko demolujúcej „Partyscény“ nepohnú politiku k tomu, aby priznala o čo išlo.

Vy, tu v sále, Zelení, Červení, Čierni (to sú politici CDU) viete veľmi dobre, že máte toho naozaj veľa za ušami – vy ste to boli, ktorí ste nechali Nemecko prerolovať migrantami. Boli ste to vy, ktorí ste dostali komunistu Ramelowa do najvyššej politickej funkcie v Durínsku.

Vaše ruky sú pošpinené krvou našich ľudí. Poberte sa odtiaľto von do blízkej  Königstrasse a pozbierajte tam trosky vašej politiky.“

 

Potom bola do Parlamentu privolaná polícia a násilne musela vyniesť poslanca Parlamentu Dr. Heinricha Fiechtnera von z rokovacej sály za „rasistický“ prejav.