Škandál počas otvorenia paralympiády v Rio: Bieloruskí športovci niesli ruskú zástavu - naozaj škandál?

11.09.2016 00:25

Tak označili niektoré západné periodiká v spolupráci s Yahoo akciu športovcov Bielorusov, ktorí na protest proti vylúčeniu ruských paralympionikov tiahli v deň otvorenia paralympiády štadiónom aj s ruskou zástavou a nápadne ňou mávali. Skutočným a hanebným škandálom je ale to, že z čisto politických dôvodov, na príkaz USA, boli vylúčení z paralympiády všetci členovia ruského paralympijského družstva. Niečo také je bezpríkladným eklátom v dejinách športu, ktorý v zákulisí čoraz viac ovláda a manipuluje politika USA.

Ruský právnik Alexej Karpenko potvrdil, že Rusko podáva odvolanie proti rozhodnutiu o zakázaní štartu pre všetkých ruských paralympionikov, ktoré  vyniesol Cas (Medzinárodný športový súd). Proces môže trvať až do dvoch rokov. Podľa ruského právnika zaujal súd mimoriadne  neobjektívnym spôsobom extrémnu politickú pozíciu.

 

Uvediem teraz niekoľko reakcií nemeckých čitateľov

 

Lebowski:    Das finde ich klasse, das zeigt dass das slawische Volk zusammensteht,.....der Westen glaubt wohl das slawische Volk entzweien zu können, die degenerierten HOHLitiker des Westens haben wohl Ihre Geschichtsbücher nicht richtig gelesen !!! Das slawische Volk kann man nicht entzweien, genauso wenig wie man das jüdische Volk nicht entzweien kann,.....doch die westlichen Völker sind gerade dabei sich selbst zu entzweien und Ihre Kultur zu zerstören indem Sie unkontrolliert die Masse der muslimischen Terroristen und Pseudo-Flüchtlinge Ihre Kultur infiltrieren lassen !!! Viel Spaß noch Ihr westlichen HOHLitiker,.....der Preis den Ihr für eure fehlgeschlagene Integrations und Einwanderungspolitik bezahlen werden, denn bekommt Ihr erst noch präsentiert !!!

 

To je vynikajúce, to ukazuje, že slovanské národy držia spolu,….Západ si myslí, že môže Slovanov rozdvojiť, jeho zdegenerovaní politici zrejme nečítali dobre historické knihy!

Slovanov nemožno rozdvojiť, podobne ako nemožno rozdvojiť židovský národ. Ale západné národy sú práve v situácii, kedy rozdvojujú sami seba a ničia vlastnú kultúru, lebo do nej vpúšťajú nekontrolovane masu moslimských teroristov a pseudoutečencov.

Veľa radosti pre vás západní politici prázdnych hláv,….cenu za vaše zlyhanie v utečeneckej politike budete ešte platiť.

 

Sven:   Yahoo ist so bescheuert amerikanisch dass man es fast als Satire begreifen kann.

 

Yahoo je tak hlúpo americké, že to možno označiť už za satiru.

 

Elena:  Dreckige amerikanische Politik!

 

Špinavá americká politika!

 

Nico:   ich kann nur hoffen dass die russen jetzt die fussball wm einfach eine Woche vor beginn streichen……….. hehehehehhehe

 

Môžem len dúfať, že teraz Rusi týždeň pred začatím majstrovstiev sveta vo futbale, ich jednoducho zrušia.

 

Alexander:   Da scheint sich hauptsächlich das Amerika dominierte Yahoo empört haben. Ich habe mein e-maiI Konto bei Yahoo gelöscht.  

 

Zdá sa, že to pobúrilo najmä Yahoo, ktoré je ovládané Amerikou. Ja som svoje e-mail Yahoo konto zrušil. 

 

Globalweib:   Zum trotz zum Rest der Welt trugen sie diese Flagge. Eine willkommene Geste für viele Völker Europas, die mehr und mehr zu Russland tendieren, abseits des fast sich schon selbst erledigen "Holywood". ;)) "Time to say good bye"

 

Naprotiveň zvyšku sveta niesli túto zástavu. Bola to výzva mnohým národom Európy, ktoré sa čoraz viac prikláňajú k Rusku a odkláňajú sa od “Holywoodu”, ktorý sa už sám takmer zničil. Je na čase povedať mu zbohom.