Škandál: Kým občania majú šetriť energiu, tak Lauterbach chladí milióny „prepadnutých“ vakcín pri -25 stupňov

18.11.2022 23:02

Smutne známy a zlopovestný nemecký minister zdravotníctva Karl Lauterbach pokračuje v tom čo skvele ovláda – hriešne vyhadzovať milióny, ktoré nezarobil, doslova na smetisko.

Zatiaľčo štát neustále núti občanov všemožne šetriť energie, tak to vôbec neplatí pre občana-ministra Lauterbacha. Kým mnoho občanov, najmä tých chudobných, šetrí aj tým spôsobom, že svoje ľadničky nastavujú na 7 alebo 8 stupňov, namiesto korektných 3 až 5 stupňov, tak na rozkaz Lauterbacha panuje v chladiarňach spolkovej vlády mrazivá teplota mínus 25 stupňov.

Tým minister de facto nezmyselne „zachraňuje“ svoj odpad, ktorý patrí na smetisko, totiž milióny vakcín proti korone, ktoré nadbytočne kúpil a ktoré prekročili svoj dátum spotreby.

Najviac choré na tom celom, čo si tento minister dovoľuje je to, že žiada, aby tento odpad – keďže vakcíny už sú nepoužiteľné, tak je to naozaj len odpad – bol „kvalitne uskladnený“ až pokiaľ nebude „odborne odstránený“. 

Toto zbytočné a úplne nezmyselné chladenie na také nízke mínusové teploty stojí obrovské sumy.

To celé vyšlo najavo len preto, že viceprezident Bundestagu Wolfgang Kubicki – veľký odporca povinného očkovania a zároveň aj veľký kritik psychopaticky pôsobiaceho ministra Lauterbacha - zaslal na Ministerstvo zdravotníctva veľkú parlamentnú interpeláciu, na ktorú ministerstvo muselo odpovedať.

Aké to bude mať následky pre Lauterbacha zatiaľ nie je jasné. V každom prípade sa už dlhšie množia hlasy žiadajúce jeho odvolanie.