Škandál, čo sa smie v našej kultúre: Čoraz viac genitálnych zmrzačení žien

11.05.2020 23:38

Naša kresťanská kultúra čoraz viac stráca svoje opodstatnenie, a to dokonca aj na svojom území, kde by mala byť vedúcou a určujúcou kultúrou. Mala by rozhodným spôsobom určovať to, čo  ku kultúre patrí a čo je neprípustnou a doslova patologickou nekultúrou – ako je ňou v tomto prípade neľudské a barbarské zmrzačovanie genitálií dievčat a žien.

Napríklad v Berlíne v uplynulých dvoch rokoch masívne narástol počet dievčat a žien, ktoré boli genitálne zmrzačené a mnohé z nich pritom utrpeli aj ďalšie zdravotné komplikácie.

Vláda o tom vie, ale mlčí a nič proti tomu nepodniká  a samozrejme vie o tom dobre aj berlínsky Senát, ale tiež v tej veci nič nerobí.

V Berlíne sa o to stará len AfD, ktorá ale je v opozícii a nemá politickú moc. Na jej nedávny oficiálny dotaz zaslaný Senátu, muselo jej však byť oznámené, že od roku 2018 do septembra 2019 bolo v berlínskych nemocnicich v 176. prípadoch diagnostikované ťažké zmrzačenie ženských pohlavných orgánov. Pričom v roku 2017 bolo len šesť takých prípadov.

Mnohé podobné prípady sú ošetrované aj v súkromných lekárskych ambulanciach a nie sú zahrnuté v štatistikách.

AfD poslankyňa Jeannette Auricht označila tých, ktorí ženám spôsobujú také utrpenie za páchateľov ťažkých trestných činov a žiada, aby boli identifikované skupiny týchto páchateľov a vzané na zodpovednosť.

Je nepochopiteľné, že zákon ich dôsledne  neprenasleduje, a to napriek tomu, že od roku 2013 im v Nemecku hrozí za také ublíženie na tele väzenie.

Podľa jednej štúdie nemeckého Ministerstva pre rodinu a mládež žilo v Nemecku v roku 2017 okolo 50 000 žien, ktoré sa stali obeťami genitálneho zmrzačenia. Od roku 2015 s príchodom utečencov počet žien s genitálnym zmrzačením dramaticky narastal.

Oficiálne odhady hovoria, že číslo z roku 2017 sa zvýšilo o 30 percent.