Škandál BAMF Brémy má dokonca aj islamistický rozmer: 46 islamistov dostalo azyl !

04.06.2018 23:22

 

Azylový škandál v Brémach je spojený nielen s korupčnými financiami, ale aj s ohrozením EÚ. Od roku 2000 dostalo cez BAMF Brémy až 115 osôb azyl, ktoré boli neskôr klasifikované ako potenciálne nebezpečné, až veľmi nebezpečné. Medzi nimi bolo 80 extrémistov a z nich až 46 islamistov.

Toto bolo ale potvrdené až po odhalení škandálu - v ktorom má prsty aj nemecká kancelárka - len teraz pred niekoľkými dňami. Potvrdilo to Ministerstvo vnútra, kde v súčasnosti je ministrom Bavorák Seehofer.

Následne sa k tomu vyjadrila aj BND -  Bundesnachrichtendienst – Spolková tajná služba. Tá informovala, že od roku 2000 udelil vysoko korupčný BAMF (Spolkový úrad pre migráciu a utečencov) azyl 18 000 utečencom, medzi ktorými boli zmienené nebezpečné osoby.

BND ale ostala dlžná odpoveď na to, či vedela od začiatku o tom, že azyl bol udelený aj  115 osobám, ktoré znamenali potenciálne nebezpečie pre Nemecko a EÚ, alebo až teraz, keď škandál prepukol.

Ak BND vedela o tomto nebezpečí od začiatku a nekonala, tak je spoluvinníkom  v tomto škandále, čo je potom ďalší škandál. Nemecko sa takto potáca od škandálu ku škandálu!

Polícia a senátor pre vnútro Ulrich Mäurer v Brémach (Brémy majú státus spolkovej krajiny, jej názov: Freie Hansestadt Bremen), boli podľa hovorkyne senátora Rose Gerdts-Schiffler týmito informáciami veľmi prekvapení. Z toho vyplýva, že o ničom nevedeli.

Medzičasom sa už senátor Mäurer viackrát sťažoval, ako veľmi zlyháva tok informácií o azylovom škandále v jeho meste, smerom od berlínskej vlády k nemu.

Okrem iného doslova povedal:

„Die Kommunikation des Bundes mit uns ist unterirdisch“, „Komunikácia vlády s nami je pod úroveň.“

Z toho vyplýva, že ďalší politik obiňuje Merkel, na ktorú  narastá politický tlak zo všetkých strán.