Silicon Valley dokáže zmeniť hlasovanie až 15 miliónov voličov v USA

21.11.2020 23:22

Big-Tech-koncerny ako Facebook či Google (priaznivci Demokratov)  majú obrovskú moc a aj subtilné metódy na to, ako zmanipulovať nielen mienku ľudí, ale aj hlasovanie voličov. Dokážu totiž zmeniť informácie, ktoré vidia užívatelia na obrazovkách svojich prístrojov. Pritom to realizujú tak, že užívatelia to vôbec neregistrujú.

Dr. Robert Epstein, IT-expert a psychológ na American Institute for Behavioral Research and Technology v Kalifornii vypočítal, že keď sa všetky firmy v Silicon Valley spoja a spoločne manipulujú informácie, tak sú schopné zmanipulovať mienku okolo 15 miliónov voličov.

To znamená, že v skutočnosti rozhodli oni, kto sa stane prezidentom. Epstein so svojimi spolupracovníkmi  vypracovali obsiahlu štúdiu, ktorá ukazuje ako veľké technologické koncerny v USA ovplyvňovali voľby v USA 2020.

Keď sa senátori Ron Johnson (Wisconsin), Ted Cruz (Texas) a Mike Lee (Utah) podrobne oboznámili s Epsteinovou štúdiou, tak 5. novembra zaslali list na Google jednemu z jeho šéfov Sunderovi Pichaiovi. V ňom ho požiadali o odpovede na svoje otázky.

Dr.Robert Epstein v rozhovore pre jeden americký magazín o.i. povedal:

„Big-Tech predstavuje veľmi vážne ohrozenie pre slobodu názorov v USA a pre slobodné a nezávislé voľby u nás.

Google má oveľa viac moci a vplyvu, ako akýkoľvek iný koncern na našej planéte.“

Senátor Ted Cruz vyhlásil, že výsledky štúdijnej práce Dr. Epsteina jasne poukazujú na to, že Google zneužíva svoju obrovskú moc trestuhodne a využíva ju na to, aby pomohol Joe Bidenovi stať sa prezidentom. Povedal tiež to, že Google musí dať odpoveď na to, prečo a ako manipuloval občanov USA, aby ovplyvnil prezidentské voľby.

Brusel a Berlín by mali vysvetliť, že keď obviňujú bieloruskú vládu zo zmanipulovania volieb a robia tak len na základe vyhlásení tzv. bieloruských opozičných politikov a žiadajú nové voľby v Bielorusku, tak prečo potom nepoužijú rovnaký meter aj na voľby v USA, a to o to viac,

že súčasný prezident USA Trump vyhlásil viackrát, že voľby v USA boli zmanipulované.

Viac pokrytectva a prekrúcania faktov podľa potreby je sotva možné.