Šialenstvo korony: Detská ambulancia v Nemecku, kde ošetria len zaočkované deti!

26.10.2022 23:06

V tejto ambulancii neposkytnú ošetrenie ani len dojčatám, ak nie sú očkované! Je priam neuveriteľné, kam dostali veľký počet ľudí a dokonca aj mnohých lekárov psychopatickí politici, prívrženci povinného očkovania. Veľa ľudí navždy prepadlo predstave, že len zaočkovaný človek je neškodný a nikoho neohrozuje nákazou. To je samozrejme obrovský omyl a nezmysel, prípadne účelová lož.

Takto v hlave narušení ľudia akoby upadli do podobného stredovekého šialenstva, ako keď sa upalovali nevinné ženy ako bosorky, o ktorých sa myslelo, že sú spojené s diablom, aby jeho pomocou škodili ľudom.

Jeden takýto prípad upadnutia do psychopatického stredovekého myslenia demonštruje doslova odstrašujúcim spôsobom (pre každého so zdravým myslením) detská ambulancia (www.kinderaerzte-wedel.de) v 34-tisícovom  meste Wedel na severe Nemecka.

Stala sa odstrašujúcim príkladom novej dimenzie otrocky devótnej politicko-medicínskej poslušnosti voči iracionálnym politicko-medicínskym autoritám typu Karla Lauterbacha, nemeckého ministra zdravotníctva, ktorý má výrazné psychopatické črty.

Koľko ambulancií bude tento príklad nasledovať?

Nakoľko Slováci neraz otrocky v mnohom napodobňujú Nemcov, tak je pravdepodobné, že aj tento príklad z Nemecka nájde svojich obdivovateľov v SR a ho zrealizujú.

Zvlášť otrasné a doslova brutálne na konaní lekárov tejto ambulancie – ktorí zrejme nič napočuli o vysokoetickej Hippokratovej prísahe – je skutočnosť, že odmietajú ošetriť dokonca aj dojčatá staršie ako 6 mesiacov, ak nie sú očkované!

Na webovej stránke tejto detskej ambulancie, ktorá pracuje v zmysle zvrátenej ideológie „povinné očkovanie pre každého, a to za každú cenu“ v rubrike Aktuelles možno o.i. nájsť tieto vety:

„Od 1. októbra zavádzame v našej ambulancii niekoľko nových opatrení, o ktorých sme presvedčení, že nám umožnia sa ešte lepšie postarať o vaše zdravie.

Chceme zdôrazniť, že očkovanie má mimoriadny význam, pretože vás ochráni pred mnohými ťažkými chorobami, ktoré môžu mať trvalé negatívne následky pre vaše zdravie.

Odteraz  budeme v našej ambulancii ošetrovať len tie deti, ktoré sú zaočkované a toto platí pre každé dieťa staršie ako 6 mesiacov. A zaočkované musia byť aj osoby, ktoré ich sprevádzajú.“

Len klamstvá a zavádzanie – lekári tejto ambulancie vo svojej rubrike Aktuelles, ktorá je určená pre pacientov, sa ale ani slovom nezmieňujú o veľkých rizikách očkovania práve pre deti a ani o prípadoch úmrtí detí po očkovaní.

V tejto súvislosti už len krátko dodám nasledovné:

Nesystémoví virológovia varovali už pred mnohými mesiacmi pred možnými tragickými následkami u detí, ak príde k ich očkovaniu.

Toho názoru bola dlho aj STIKO (Stála očkovacia komisia v Nemecku) a odmietala očkovanie detí!

Napokon ale podľahla silnému tlaku politikov pod vedením vtedajšej kancelárky Merkel, ako aj systémových virológov a vydala v júli 2021 odporúčanie pre očkovanie detí od 12 do 17 rokov.

A STIKO si teraz môže už len spytovať svedomie.

Jej konanie je len dôkazom toho, že politika svojvoľne rozhoduje o "pravidlách" očkovania proti Covidu, podporovaná pritom niekoľkými systémovými virológmi.